
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، محمد وکیلی در همایش تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر استان سمنان که با حضور رئیس مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر کشور، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان، رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان مشاور استاندار در امور ایثارگران در محل سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار شد، حضور در جمع نخبگان را ارزشمند عنوان کرد و گفت: ایثارگران در دوران دفاع مقدس برای اعتلای ایران اسلامی از جان خود گذشتند و امروز فرزندان و بازماندگان آنها برای پایداری، عزت اسلام و انقلاب در همه صحنه ها نقش آفرینی می کنند.
وی وجود امنیت و آرامش در مرزهای امروز ایران اسلامی همه از سرمایه های فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: باید این فرهنگ در جامعه توسعه و مؤلفه های آن بازنگری و ضابطه مند شود.
استاندار سمنان شکل گیری تشکلها، جذب و حمایت از نخبگان جهت استفاده از ظرفیتهای اجتماعی را مهم ارزیابی کرد و افزود: برای رسیدن به رشد اقتصادی باید از وجود نخبگان بهره جوییم و رشد و ثبات در همه زمینه ها در جامعه باید با بهره گیری از دانش نخبگان محقق خواهد شد.
وکیلی با تأکید بر استفاده از نخبگان در تصمیم گیری ها گفت: تصمیمات باید از اتاق فکر نخبگان خارج شود.
استاندار سمنان در پایان بهره گیری از فکر و ظرفیت ها و پتانسیل های فکری نخبگان در رفع مشکلات و مسائلی که استان در جهت توسعه با آن مواجه است را ضروری دانست.