۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:14
کد خبر : 8506495
۱۲:۵۳

۱۳۹۴/۰۱/۰۳
هدایتخواه در گفتگو با بسیج:

دولت در سیاست داخلی حقوق مردم را بر اساس قانون تامین کند

 

ستار هدایت خواه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به نام‌گذاری سال 94 از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: این امر به دلیل اشرافی که ایشان بر روی موضوعات کلان نظام همچون مطلع بودن از توانمندی‌های نظام و همچنین محدودیت‌های آن دارند، باشد، بنابراین می‌توان گفت این شعارها و نام‌‌گذاری آنها مبتنی بر یک اقدام راهبردی است.

نماینده سابق بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : به نظر می‌رسد نامگذاری سال ۹۴ با شعارِ «دولت و ملّت، همدلی و هم‌زبانی» فرصتی گران بها برای مجموعه‌ی قوای کشور و به خصوص دولت به عنوان سکاندار اجرایی کشورو از سویی دیگر ملت ایران به عنوان «صاحبان کشور» تا با تقویت عنصر اعتماد متقابل بین خود و شکل‌دهی هرچه بهتر و کامل‌تر فضای همکاری و همدلی گام‌های مهم و بزرگی در مسیر پیشرفت بردارند که در این صورت کشور در مقابل توطئه‌های دشمن مصون خواهد شد.

 هدایت خواه تاکید کرد :ملت باید دولت را در اجرای برنامه هایش یاری دهد و دولت نیز باید شرایط لازم برای هماهنگی مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی فراهم نماید و این هماهنگی در نهایت به همدلی و هم زبانی دولت و ملت منجر خواهد شد.

عضو جبهه پایداری تکیه بر اقتصاد درون زا و توجه به ظرفیت های بومی ودرونی در اقتصاد مقاومتی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری دانست و گفت : با همکاری میان همه ارکان از جمله دولت و مردم مشکلات اقتصادی را بهتر پشت سر خواهیم گذاشت.

وی در پاسخ پرسشی در باره نقش همدلی و همزبانی دولت و مردم در تحقق فرهنگ پویا اظهار کرد:دولت اهتمام خود را در فراهم کردن فرهنگ دینی و مبارزه با انحراف فرهنگی بر اساس آرمانهای مردم طراحی و برنامه ریزی کند و مردم در این زمینه مراقبت ها را انجام و مسائل فرهنگی را رصد و با نقد سازنده به دولت کمک کنند.

 هدایت خواه با اشاره به اینکه اعتماد مردم به دولت قاعدتا زمانی به اوج می رسد که مردم ،دولت و دستگاه های مربوط به نظام را در خط اصلی نظام ببینند گفت : دولت در سیاست داخلی حقوق مردم را بر اساس قانون تامین کند و زمینه را برای حضور مردم و نقد سازنده سازنده ایجاد کند.

وی ابراز داشت: مردم باید با بصیرت در عرصه های سیاسی حضور و مشارکت فعال داشته باشند و باید تلاش کنند با انتقاد دلسوزانه و سازنده به دولت در حل مشکلات کمک کنند.

این کارشناس مسائل فرهنگی گفت : دولت بر اساس عزت ملی از پیشرفت کشور در دیپلماسی خارجی حمایت و در مقابل زیاده خواهی و زورگویی دشمنان ایستادگی کند.

نماینده سابق بویراحمد و دنا با اشاره به هدف اصلی از این نام گذاری وحدت و یکپارچگی در جامعه است که نیازمند اقدام تعاملی دولت و ملت است گفت : با توجه به مسائلی که در کشور در بخش‌های مختلف وجود دارد به‌طور حتم همدلی و هم‌زبانی دولت و مجلس می‌تواند در حل بسیاری از مشکلات تأثیرگذار باشد و رویکرد مشخصی را در جهت پیشرفت کشور ترسیم کند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید