علی محمد احمدی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه عفاف و حجاب خبرگزاری بسیج گفت: نهادهای مسئول باید خیلی بیشتر در این رابطه کار کنند تقسیم کار خوبی در این زمینه وجود ندارد ما خیلی دستگاه ها را داریم که دنبال این کار هستند ولی برنامه منسجم و خروجی قابل توجهی در این زمینه نمی بینیم.
وی افزود: بحث امر به معروف و عکس العمل خوب دستگاه های مسوول می تواند خیلی چاره ساز باشد اگر ما بخواهیم بحث عفاف و حجاب را مانند گذشته به یک باور تبدیل کنیم نیاز به کار فرهنگی منسجم و جدی داریم.
احمدی تصریح کرد: ممکن است یک مسئول در مقطعی باور به اهمیت این مسئله نداشته باشد اما این نباید مانع اجرا شدن قانون شود بحث قانون یک بحث است و بحث باورهای فردی یک بحث دیگر است انتظار می رود که دستگاه های مجری و متولی این کار به صورت سامان یافته و به شکلی برخورد کنند که ما در جامعه بحث عفاف وحجاب را به عنوان یک باور اجتماعی در متن جامعه پیاده کنیم.
این نماینده مجلس در ادامه با تاکید بر شفاف سازی مسئولیت ها در این حوزه گفت: باید مسوولیت ها دقیقا مشخص شود و از هر دستگاهی به نسبت وظایفی که قانون برایش پیش بینی کرده است درخواست مساعدت و اجرای قانون شود.
احمدی خاطرنشان کرد: زمانی در این زمینه موفق می شویم که بتوانیم بین دستگاه ها به خوبی ارتباط برقرار کنیم و پی گیر عملکرد دستگاه ها باشیم یعنی مکانیزم نظارت خیلی مهم است.
نایب رئیس کمیسیون بودجه مجلس افزود: مردم متدین ما ستون اصلی باورهای دینی هستند ولی الان که بحث جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و کثرت رسانه ها و فضای مجازی به میان آمده به طور طبیعی کسانی که باور ها و نگاه های دیگری دارند با همین ابزار فشار بیشتری روی اعتقادات مردم ایجاد می کنند اما اگر ما روشنگری کنیم و کار فرهنگی ریشه ای کنیم موفقیت ما خیلی بیشتر از این خواهد بود.
نماینده مردم دهلران در خاتمه با تاکید بر اهمیت نقش نهاد های آموزشی اظهار داشت: ما باید در سطوح پایین در دبستان ها که نظم ذهنی در حال شکل گیری است کار کنیم کسی که به دانشگاه رفته را می توان تا حدودی اصلاح کرد ولی در سنین پایین تر اگر اصولی و ریشه ای کار کنیم می توانیم به راحتی به نسل جوان جهت دهیم و باورهای دینی را در آنها نهادینه کنیم.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |