۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:59
کد خبر : 8509507
۱۶:۱۱

۱۳۹۴/۰۱/۲۱
حجت الاسلام گودرزی:

زن نردبان عرفان و آسمان معرفت است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) با بیان اینکه زن نردبان عرفان و آسمان معرفت است گفت: از دامن زن است که مرد به معراج می رود.
حجت الاسلام گودرزی در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از کرمانشاه اظهار داشت: مادری همچون حضرت زهرا (س) که الگوی تمام زنان و مادران عالم است، در یک خانه ی ساده ی کاه گلی فرزندانی را تربیت کرد که توانستند تاریخ را رقم بزنند.

وی افزود: مقام مادر تا آنجایی در قله ی رفیع فضایل قرار دارد که با حکم او فرزند باید نماز مستحبی خود را بشکند ولی اینگونه اختیاری از جانب خدا به پدر داده نشده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به آیه 13 سوره حجرات و آیه 21 سوره روم تصریح کرد: خداوند زن را مظهر ظرافت، جمال، سکونت و آرامش مرد قرار داده است.

وی تفاوت زنان و مردان و همچنین اجرای احکام شرعی آنها را در تفاوت خلقت آنها دانست و ادامه داد: خداوند سبحان به خاطر ادامه ی نسل بشر انسانها را از دو جنس آفرید که هر دو کامل کننده ی یکدیگرند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید