کارگاه آموزش تب مالت در بستان آباد برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسج در آذربايجان شرقي، در این کارگاه، يكي از کارشناسان با اشاره به بیماری تب مالت -که یک بیماری واگیردار مشترک بین انسان و دام است-، گفت: این بیماری از زمان های گذشته در ایران وجود داشته و از راه دستگاه گوارش، تنفس و پوست به بدن انسان وارد می شود.
درخشان مصرف شیر خام و فرآوردهای لبنی آلوده به خصوص پنیر تازه، سرشیر و بستنی خامه دار را از راه هاي انتقال بیماری تب مالت برشمرد و افزود: در زمان شیر دوشی نباید ظروف شیر دوشی آلوده باشد.
وي با اشاره به اينكه بیماری در مردان 20تا 60 ساله شایعتر است، اظهار داشت: این عفونت باکتریایی، اعضای خونساز بدن از جمله مغز استخوان، کبد و طحال را تحت تاثیر قرار می دهد.
اين مقام مسئول در پايان سخنان خود تاكيد كرد: در صورتی که فردي علائم تب مالت را داشته باشد، به طور حتم به پزشک مراجعه كند و لازم نیست بیمار از دیگران جداشود ولی بايد اطرفیان او نیز از نظر ابتلا به تب مالت بررسي شوند.