۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:21
کد خبر : 8510399
۱۲:۳۳

۱۳۹۴/۰۱/۲۴
امیر اسماعیلی مطرح کرد؛

پدافند هوایی در دفاع از دست‌آوردهای کشور هیچ حدومرزی ندارد

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) گفت: دست‌آوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی با صرف هزینه‌های گرانبهایی دست آمده است و پدافند هوایی هیچ حد و مرزی در دفاع از دست‌آوردهای کشور ندارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) گفت: دست‌آوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی با صرف هزینه‌های گرانبهایی همچون خون شهدا به دست آمده است و پدافند هوایی هیچ حد و مرزی در دفاع از دست‌آوردهای کشور ندارد و آمادگی پدافند در میدان عمل مشخص خواهد شد

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی اظهار داشت: پیروی از ولایت فقیه اعتقاد همه ما است و این اعتقاد ما را ملزم به پیشرفت در همه عرصه های فرهنگی، اقتصادی و نظامی می‌کند و تهدید و تحریم از شروع انقلاب تاکنون بوده است و به یاری خداوند باعث رشد و شکوفایی در توان رزم ما شده است.

وی در پایان با اشاره به اظهارات اخیر وزیر دفاع آمریکا گفت: پاسخ ما به این‌گونه صحبت‌های بی‌پایه و اساس قاطع خواهد بود، ما هرگونه تجاوزی را با اقتدار پاسخ خواهیم داد و مقاومت ما نیاز به اثبات ندارد چرا که در 8 سال دفاع مقدس توانمندی‌های خود را ثابت نمودیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید