به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، سیدمحمد میرمحمدی بعد از ظهر امروز در دیدار با نماینده کمیساریای سازمان ملل در امور پناهندگان با بیان اینکه عمده مهاجران افغانی در ایران جزو آوارگان نابسامانیهای این کشور هستند، اظهار داشت: امیدواریم سیاستهای جنگ و جدال در سطح دنیا از بین رود و سیاست صلح و دوستی در جهان اجرا شود.
استاندار یزد با اشاره به برنامهریزیهای جدید دولت ایران در مورد ساماندهی اتباع خارجی گفت: طرح ساماندهی برای اتباع مجاز به منظور شناسایی و ارائه خدمات بهتر انجام میشود.
میرمحمدی با اشاره به مهاجرپذیری استان یزد افزود: جمهوری اسلامی ایران در برابر اتباع موجود غیر مجاز بر اساس قوانین و مقررات بینالمللی رفتار میکند.
وی تصریح کرد: همه کشورها باید استقلال یکدیگر را محترم بدانند و در مورد مهاجرت و دیگر مسائل سیاسی و اجتماعی طبق مقررات بین المللی عمل کنند.
استاندار یزد با بیان اینکه مردم هر کشوری خسارت اصلی از جنگهای مختلف را میبینند، گفت: حرکت به سمت ایجاد صلح جهانی و دوستی جوامع به دور از هرگونه خونریزی، باید از اولویتهای اول نهادهای انسان دوستانه و جوامع متمدن باشد.
میرمحمدی گفت: به نظر میرسد بشریت در عصر حاضر با در نظر گرفتن تمام پیشرفتها، به بلوغ فکری و روحی روانی در مورد حفظ حرمت همه انسانها رسیده و هیچ کشوری به خود اجازه نمیدهد به دلیل قدرت طلبی به دیگران تجاوز کند.
وی گفت: کمیساریا باید در جهت رسالت خود در جوامع بینالمللی به سراغ آوارگان جنگها و نابسامانیها رفته و فضای زندگی آنان را بیش از پیش امن نگه دارد.
استاندار یزد افزود: تجارب تلخ ویرانگی و آوارگیها نشان میدهد که باید از جنگ و خونریزی دور شویم و به تعامل با جوامع بپردازیم.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای انسانی و خلق این ظرفیتها تصریح کرد: باید بیش از پیش به سمت پیشرفت و تکامل انسانی حرکت کرده و آرمانهای بشری را محقق سازیم.
میرمحمدی با بیان اینکه جوامع بینالمللی باید به جای هزینه کردن برای معلولها به علتها بپردازد، اظهار داشت: باید تلاشها را به روی پیشرفتهای بشری معطوف کنیم تا همه مردم در تمام دنیا احساس آرامش و امنیت داشته باشند.
وی با اشاره به تحولات جدید سیاسی در جوامع بینالمللی گفت: مشکلات بشریت از خودخواهیهای آنان سرچشمه میگیرد.
استاندار یزد فعالیت بیشتر نهادهای علمی، فرهنگی و مطبوعات را در مورد صلح و دوستی بین جوامع را امری بسیار تأثیرگذار در جهت کاهش مشکلات جوامع بینالمللی دانست.