۰۳ / مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July 2025
17:13
کد خبر : 8512824
۱۴:۳۱

۱۳۹۴/۰۲/۰۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدن خبر داد

جمع‌آوری 150 دستگاه ماهواره در فریدن

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدن گفت: تاکنون 150 دستگاه ماهواره در سطح شهرستان جمع‌آوری شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، علی فتحیان درباره طرح جمع‌آوری ماهواره‌ در فریدن، اظهار کرد: در این طرح هدف جمع‌آوری، مطرح نبود چراکه این اقدام به عهده نیروی انتظامی است.

وی با اشاره به اینکه این طرح از سه ماه گذشته در شهرستان آغاز شده است، افزود: ما بیش‌تر بحث روشنگری در خصوص ماهواره و تبعاتی که می‌تواند بر خانواده‌ها و جوانان داشته باشد را مطرح کردیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدن با تأکید بر اینکه اگر گاهی بحث جمع‌آوری مطرح شده به صورت کاملا داوطلبانه صورت می‌گرفته است، خاطر نشان کرد: وقتی روشنگری صورت می‌گرفت، خانواده‌ها در قبال آسیب‌های ماهواره اغنا می‌شدند و پیشنهادهایی نیز مبنی بر تحویل ماهواره‌ها به آنها داده می‌شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از استقبال خوب مردم از این طرح، بیان کرد: خوشبختانه استقبال خوبی از این طرح صورت گرفت و 150 دستگاه ماهواره تاکنون جمع‌آوری شده است.

فتحیان با عنوان اینکه فضای ورود بسیج بیشتر فضای آسیب‌شناسی این دستگاه بود که خانواده‌ها در جریان این آسیب‌ها قرار بگیرند، ادامه داد: در ازای این تحویل داوطلبانه، هدیه‌ای (گیرنده دیجیتال) به عنوان تشویق به خانواده‌ها اهدا شد و بحث مبادله و خرید یا تجارت در میان نبود.

وی تصریح کرد: سال گذشته جلسات و کارگاه‌های آموزشی خانواده در مقطعی با هماهنگی آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدن با بیان اینکه طرح موفقی بوده و همچنان نیز تداوم دارد، متذکر شد: ما باید آسیب‌های چنین مواردی را بیان کرده و همچنین سواد رسانه‌ در خانواده‌ها را رشد دهیم تا جوانان آسیب نبینند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید