۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
17:29
کد خبر : 8514295
۰۸:۴۶

۱۳۹۴/۰۲/۰۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شاهین دژ:

رویکرد اصلی عقیدتی سپاه تعمیق معنویت در جامعه است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شاهین دژ گفت: رویکرد اصلی عقیدتی سیاسی در سپاه تعمیق معنویت و استمرار این موضوع در تمام جهات است.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی؛ حجت الاسلام امامی در جلسه هماهنگی برنامه های عقیدتی سیاسی به تشریح برنامه های این هفته پرداخته ، شهید مطهری را سر لوحه مبانی فکری و عقیدتی انقلاب خوانده و خواستار توجه ویژه به برنامه های این هفته در تمامی رده ها شدند .

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شاهین دژ با ابراز رضایت از برنامه های اجرایی در سنوات قبل و برنامه های عقیدتی سیاسی خاطر نشان کردند : الحمدولله تا کنون عقیدتی سیاسی همواره منشاء خدمات به سزایی در بالا بردن روحیه اعتقادی با توجه به برنامه های سازند ه ای که مد نظر بوده با تمام توان در مسیر رشد و شکوفایی قدم برداشته که لازم است این توان و این مبانی فکری غنی اسلامی بیش از پیش با برنامه ریزیهای منسجم ادامه داشته باشد .

امامی در بخش دیگری از بیانات خود به اهمیت دادن مربیان عقیدتی سیاسی اشاره نموده ابراز داشتند : وجود مربیان آگاه و توانمند امروزه در بالا بردن روحیه اعتقادی بسیار با ارزش بوده و دست اندر کاران این بخش در جذب مربیان می بایست به توان فکری و روحی مربی دقت لازم را معمول داشته از مربیانی که توان مواجهه با مخاطب را ندارند بهره گیری نشود .

در ادامه این جلسه از نظرات مختلف و سازنده اعضاء و تشریک مساعی انجام شده به منظور هرچه با شکوه تر اجرا کردن برنامه های عقیدتی سیاسی استفاده به عمل آمد .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید