سرهنگ پاسدار الهوردی داداش زاده با تاکید بر اینکه ما باید در آموزشهای دانشآموزان پدافند غیرعامل را در سرلوحه کار خود قرار دهیم، ادامه داد: اگر ما بتوانیم پدافند غیرعامل را در کشور سرلوحه کارهای خود قرار دهیم باعث ایمنی و نکته اتکاء دیگر کشورهای همسایه در مقابل تهدید سایر کشورها نیز خواهیم بود.
وی افزود: آشنایی دانشآموزان با پدافند غیرعامل، افزایش آمادگی آنان در مقابل حملههای احتمالی، بمبارانهای هوایی دشمنان و مواقع بحران برای حفظ جان خود از اهم اهداف برگزاری این رزمایش است.
فرمانده سپاه شهرستان سلماس به آموزشهایی که در این رزمایش ارائه شد پرداخت و گفت: با اجرای پدافند غیرعامل خسارتهای مالی، جانی و تاسیساتی ناشی از حوادث و بحرانها بطور قابل ملاحظهای کاهش خواهد یافت.
این رزمایش با همکاری بسیج دانشآموزی شهید فهمیده، اداره آموزش و پرورش، شهرداری شهرستان سلماس و دردو روز بصورت تئوری و عملی برگزار شد.