۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:38
کد خبر : 8515772
۰۹:۳۰

۱۳۹۴/۰۲/۱۴
يكي از معتكفين دانشگاهي:

احساس مي كنم واقعا سبك شده ام

خبرگزاری بسیج: يكي از معتكفين دانشگاهي مسجد جامع تبريز كه براي پنجمين بار اين فضا را تجربه مي كند، با اشاره به نخستين تجربه معتكف بودن خود، گفت: براي نخستين بار كه معتكف شده بودم، در پايان سومين روز احساس مي كردم به طور واقع سبك شده ام.

حسين داداش پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، حضور در فضاي معنوي اعتكاف را نوعي خلوتگاه براي راز و نياز با پروردگار خواند و افزود: كساني كه معتكف مي شوند بايد با تفكر در آينده و براي خود، تصميم بگيرند مسير زندگي خود را چگونه انتخاب كنند تا به سعادت دنيوي و اخروي برسند.

وي ادامه داد: روزه اي كه اينجا گرفته مي شود، ادعيه هاي كه خوانده مي شود و حتي جو اين مكان، در روح انسان تاثيرگذار بوده و به آرامش دروني كمك مي كند.

اين مدرس دانشگاه در رشته حقوق، به حضور دوستان خود نيز در اين فضا اشاره اي داشت و اظهار كرد: حضور دوستان موجب مي شود در موارد مختلف( پزشكي، اجتماعي و ...) بتوانيم بحث كرده و به معلومات و اطلاعات خود اضافه كنيم.

وي در توصيه اي به همسن و سالان خود، بيان داشت: انسان كه از دور چيزي را مي بيند نمي تواند تصور آنچناني در مورد آن داشته باشد ولي اگر براي يكبار هم كه شده، در اين مكان و فضا قرار بگيرد مي تواند اين حس خوب را درك كند كه اميدوارم اين لحظات را غنيمت شمرده و براي يكبار هم كه شده اين فضا را تجربه كنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید