
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه کیاردر ابتدای سخنان خود ضمن تبریک روز معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه ، به نقش سازنده شهید مطهری در انقلاب اسلامی پرداخت و گفت : شهید مطهری از معدود دین پژوهان و مصلحان دینی بود که با اشراف اطلاعاتی عمیق نسبت به دین اسلام به نهضت روشنگری در جامعه در برابر گروه های التقاطی و مارکسیستی پرداخت.
حجت الاسلام سید میثم نبوی،افزود: شهید مطهری، وجود گرانبهایش را در راه خدا و دین مبین اسلام و انقلاب اسلامی فدا کرد و الگو واسوه تمامی روحانیت و مصلحان دینی قرار گرفت .
حجت الاسلام نبوی در پایان سخنان خود به ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه کیار اشاره نمود و بیان داشت : گردهمائی و مراسم تجلیل از مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی ، دیدار و سرکشی از خانواده معلمین شهید، برگزاری کلاس اصلاح عملی نماز ویژه سربازان، برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب داستان و راستان شهید مرتضی مطهری ویژه نیروهای رسمی و وظیفه، دیدار با ائمه جمعه شلمزار و گهرو و ناغان در طول هفته، برگزاری مسابقات ورزشی ویژه نیروهای وظیفه، برگزاری مسابقات فوتسال 4 جانبه، برگزاری همایش بصیرتی سیاسی در حوزه های مقاومت بسیج و برنامه کوهپیمایی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی از جمله برنامه های این هفته می باشند.