۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:53
کد خبر : 8516356
۱۹:۱۵

۱۳۹۴/۰۲/۱۵
امام جمعه دورود:

شهید مطهری مرزبان واقعی مرزهای عقیدتی است

امام جمعه دورود گفت: شهید مطهری مرزبان واقعی مرزهای عقیدتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت الاسلام حقیان در مراسم گرامیداشت سالروز شهید مطهری و هفته عقیدتی در جمع پاسداران و بسیجیان شهرستان دورود گفت: همانگونه که نیروهای مسلح و بسیجیان مرزبان مرزهای جغرافیایی هستند و اجازه ورود دشمن را به کشور نمی دهند شهید مطهری نیز مرزبان واقعی مرزهای عقیدتی است.

وی با بیان اینکه شهید مطهری با جهاد صغیر در قالب ایراد سخنرانی، تعلیم و آموزش و تالیف کتاب در مسیر هدایت مردم تلاش کرد افزود: شهید مطهری در جهاد اکبر نی در مبارزه با نفس خویش یک مجاهد ویژه بود و اگر اینچنین نبود امام خمینی (ره) نمی فرمودند که مطهری پاره تن من بود.

امام جمعه دورود از شهید مطهری به عنوان یک نظریه پرداز اسلامی یاد کرد و گفت: این شهید والا مقام در مسائل و موضوعات مختلف نظیر حق و باطل، نظام خانواده و غیره دارای تالیفات متعددی است که محتوای هر یک از آنها مملو از نظریاتی هستند که از دل احادیث گرفته شده اند.

حقیان با اشاره به جایگاه ویژه شهید مطهری در نزد امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بیان کرد: وظیفه ای که بر دوش ما قرار دارد این است که نسل جوان را به مطالعه آثار شهید مطهری ترغیب کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید