۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
11:42
کد خبر : 8519493
۱۴:۱۴

۱۳۹۴/۰۲/۲۷
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خبر داد:

امتناع تیم ملی تنیس روی میز کارگری از رویا رویی با رژیم صهیونیستی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: ورزشکاران گلستانی در تیم ملی تنیس روی میز کارگری کشور به دلیل آن که با رژیم اشغالگر قدس در بازی‎های جهانی 2015 هم گروه شدند از ادامه این مسابقات امتناع کردند.

به گزارش خبرگزاری  بسیج از گرگان، امر اله عباسی  در گفت‎گو با خبرنگاران اظهار کرد: توسعه فرهنگ ورزشی کارگری یکی از فعالیت‎های مدیریت فرهنگی و اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی است.

وی تصریح کرد: ورزش کارگری به دلیل اهمیتی که در توسعه سلامت روحی و روانی کارگران ایجاد می‎کند حائز اهمیت است و قطعا اگر روحیه کارگر در محیط کار بالا برود، بهره‎وری آن نیز افزوده می‎شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: توسعه ورزش کارگری در اداره کل تعاون و کار ورفاه اجتماعی  با پتانسیلی که ایجاد شده پنج سالن ورزشی کارگری در سطح استان گلستان به بهره‎برداری رسانده  و دو مجموعه ورزشی را نیز در راستای افزایش توان کارگری در سطح ورزش کشوردر حال احداث دارد.

عباسی با بیان اینکه  مقام‎های خوبی در سطح ملی کارگری کشور کسب کردیم، گفت: کارگران گلستانی در رشته  تنیس روی میز در سال گذشته مقام نخست و  بسکتبال مقام سوم را کسب کردند و در اسفند ماه نیز در المپیاد کارگری توانستد از دو هزار ورزشکار شرکت  کننده مقام‎های خوبی در رشته‎های اسکواش، بسکتبال، تنیس روی میز و والیبال ساحلی کسب کنند.

وی به حضور دو ورزشکار گلستانی در بازی‎های کارگری جهانی 2015 ایتالیا  خبر داد و گفت: دو ورزشکار گلستانی در رشته والیبال ساحلی توانستند در مجموعه 100 ورزشکار اعزامی به این مسابقات قرار بگیرند.

مدیر کل تعاون، کار ور فاه اجتماعی گلستان ابراز داشت:  در رابطه با والیبال ساحلی وجود دارد و علاقه‎مندی ورزشکاران کارگر در این رشته تلاش خود را در راستای توسعه ورزش والیبال ساحلی بیشتر کردیم  و به همین خاطر بخشی از میزبانی تیم ملی والیبال ساحلی کارگری کشور را برعهده گرفتیم.

عباسی اذعان کرد: سید مهدی حسینی و ایوب انق دو روزشکار گلستانی در تیم ملی والیبال ساحلی کارگری کشور حضور دارند که در حال حاضر در بندرترکمن در حال تمرین هستند که 19 خرداد 1394 در کشور ایتالیا به رقابت با دیگر کشورها خواهند پرداخت.

وی افزود: تیم تنیس روی میز استان گلستان نیز برای اعزام به این مسابقات انتخاب شده بود و به دلیل آن که با رژیم اشغالگر قدس هم گروه شدند از ادامه این مسابقات امتناع  کرد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این ورزشکاران برای حفظ آرمان‎ها از رویا رویی با تیم اشغالگر قدس سر باز زدند، گفت: مراسم تجلیلی به همرایی  ورزشکاران اعزامی به این مسابقات برای این عزیزان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید