
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دبیر اول کمیسیون انرژی مجلس از بررسی دو موضوع لغو تحریمها و حق غنی سازی ایران در کمیسیون متبوعش خبرداد و گفت: دولت باید در این زمینه پافشاری کند تا نتیجه به دست آید؛ البته مدیرکل خلع سلاح وزارت امورخارجه توضیحاتی در این خصوص دادند.
امیرعباس سلطانی در تشریح جلسه روز گذشته کمیسیون انرژی، گفت: موضوع جلسه در خصوص انرژی هستهای بود که مدیرکل خلع سلاح از وزارت خارجه و مسوولانی از سازمان انرژی هستهای مهمان کمیسیون بودند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز همچنین بررسی طرح نمایندگان مبنی بر ملزم شدن دولت به ترک کردن میز مذاکره در صورتی که امریکا شرایط ایران از جمله لغو یکباره تحریمها را نپذیرفت، را در دستور کار کمیسیون بود که موافقان و مخالفان صحبت و نظرات خود را ارائه کردند.
وی افزود: نهایتا در دو موضوع لغو همه تحریمها و حق غنی سازی نظرات مطرح و مقرر شد این موارد در جلسات آینده کمیسیون بررسی و رای گیری شود؛ البته مدیرکل خلع سلاح وزارت امورخارجه توضیحاتی در این خصوص داد.
دبیر اول کمیسیون انرژی مجلس گفت: کسی کلیات طرح ملزم کردن دولت مبنی بر ترک میز مذاکرات را قبول ندارد، ولی دولت باید در بحث حقوق هستهای کشور و لغو تحریم ها پافشاری کند تا نتیجه به دست آید.
منبع: خانه ملت