۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:43
کد خبر : 8520737
۲۲:۱۱

۱۳۹۴/۰۲/۳۱
امام جمعه نهاوند:

اقتدار کشور ما به خاطر استقامت و ایثارگری شهدا است

امام جمعه نهاوند گفت: اقتدار کشور ما به خاطر استقامت و ایثارگری شهدا است و به برکت خون شهدا جمهوری اسلامی به یکی از کشورهای قدرتمند منطقه و جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان نهاوند ضمن گلباران غبور شهدای گمنام نهاوند با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.

در اين مراسم امام جمعه نهاوند با تبریک فرارسیدن روز پاسدار و سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: شهدا در لحظه خطر از همه چیز خود گذشتند و با نثار عزیزترین سرمایه خود یعنی جانشان به دعوت امام خمينی(ره) لبيک گفتند و برای هميشه در تاريخ جاودانه شدند.

حجت الاسلام مغیثی اظهار کرد: شهدا و خانواده‌های آن‌ها بر گردن ما حق بزرگی دارند به همین دلیل باید به همگان اثبات کنیم که یاد و خاطره شهدا همیشه در دل‌ها باقی خواهد ماند و راه شهدا را ادامه داد.

وی افزود: مهمترین پیام شهدا ولایت مداری و دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب است که ما باید این ارزش ها را به نسل جوان منتقل کنیم.

امام جمعه نهاوند گفت: اقتدار کشور ما به خاطر استقامت و ایثارگری شهدا است و به برکت خون شهدا جمهوری اسلامی به یکی از کشورهای قدرتمند منطقه و جهان تبدیل شده است.

در پایان اين مراسم، حاضران مزار شهدا را عطرافشانی و گلباران کردند و با آرمان های شهدا تجديد ميثاق کردند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید