۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:47
کد خبر : 8521316
۰۹:۳۶

۱۳۹۴/۰۳/۰۳
رهبرمعظم انقلاب اسلامی:

هرحنجره‌ای که در جهت اختلاف افکنی کارکند بلندگوی دشمن است

ايجاد اختلاف تحت عناوين شيعه و سنی، عرب و عجم، و قوميتها در دستورکاربدخواهان امت اسلامی قراردارد که بايد با «بصيرت» در مقابل آن ايستاد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین، با پایان یافتن سی دومین دوره مسابقات قرآن کریم ، متسابقان، داوران و اساتید قرآنی و همچنین دست‌اندرکاران این دوره از مسابقات به همراه خانواده بزرگ قرآنی از سراسر کشور همانند سال‌های گذشته به دیدار مقام معظم رهبری رفتند  تا از رهنمودهای ایشان بهره‌مند شوند.

 حضرت آيت الله خامنه اي در این ديدار با تأکيد بر لزوم حضور قرآن در تمام ابعاد زندگي فردي و اجتماعي مسلمانان، لازمه رسيدن به اين هدف والا را دو عنصر «بصيرت» و «عزم» دانستند و گفتند: نسخه علاج مشکلات کنوني دنيای اسلام، تسليم بودن در برابر دستورات قرآن و تسليم نشدن در برابر تحميلهاي جاهليت مدرن و مقاومت در برابر زورگويی های اين جاهليت است.

ايشان تلاوت و حفظ قرآن را مقدمه تخلق به اخلاق قرآني و شکل گيري جامعه اي بر اساس دستورات قرآنی برشمردند و افزودند: امروز متأسفانه دنيای اسلام از ضعف و فقر و اختلاف و جنگهایی داخلی ناشي از فشار نظام‌های جاهلی به‌شدت رنج می برد که تنها راه مقابله با اين فشارهای تحميلی، تسليم شدن در برابر قرآن و عزم جدی برای حرکت به سمت اهداف والای آن است.

رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: اگر يک قدم به سمت اهداف قرآنی برداشته شود، خداوند نيروی مضاعفی خواهد بخشيد و اين، موضوعیاست که ملت ايران تجربه کرده و با مقاومت در برابر زورگويیها، به توانايی‌ها و اميد بيشتری دست پيدا کرده است.

حضرت آيت الله خامنه ای استفاده از تجربه ملت ايران در ايستادگی مقابل قدرت‌ها را نسخه علاج مشکلات دنيای اسلام دانستند و گفتند: ايجاد اختلاف و دو دستگی در ميان امت اسلامی، امروز يکی از برنامه های اصلی دشمنان است، بنابراين همه بايد مراقب باشند تا مبادا فرياد اختلاف سر دهند و بلندگوی دشمنان اسلام و قرآن شوند.

ايشان با تاکيد بر اينکه هر حنجره ای که در جهت اختلاف‌افکنی کار کند، بلندگوی دشمن است، خاطر نشان کردند: ايجاد اختلاف تحت عناوين شيعه و سنی، عرب و عجم، و قوميتها و مليتها و تعصبهای ناسيوناليستی، در دستور کار بدخواهان امت اسلامی قرار دارد که بايد با «بصيرت» و «عزم» در مقابل آن ايستاد.

رهبر انقلاب، بصيرت و تشخيص صحيحِ «دوست» و «دشمن» را بسيار ضروری دانستند و تأکيد کردند: هنگامی که عزم و اراده در کنار بصيرت قرار گيرد، پيمودن مسير و ايستادگی در برابر فشارها و تحميل‌ها و توطئه‌ها، آسان خواهد شد و اين، همان نصرت الهی است.

حضرت آيت الله خامنه ای گسترش روزافزون انس با قرآن در جامعه را نويدبخش و اميدوار کننده خواندند و با تأکيد بر لزوم اهتمام جدی مسئولان به موضوع قرآن، گفتند: بايد جوانان و روشنفکران، انس بيشتری با قرآن پيدا کنند، زيرا غنی شدن ذهن از معارف قرآن، تاثير خود را بر گفتار و رفتار و تصميم گيريهای کلان خواهد گذاشت.

ايشان انس با قرآن را تضمين کننده آينده روشن و همراه با سعادت دانستند و تأکيد کردند: امروز خوشبختانه حرکت به سمت اسلام و قرآن در ميان جوامع اسلامی نيز شروع شده که بيداری اسلامي از برکات آن است.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: بيداری اسلامی حقيقتی است که از بين رفتنی نيست و آثار آن روزبروزگسترش خواهد يافت.

حضرت آيت الله خامنه ای وظيفه علما، روشنفکران، نويسندگان، دانشجويان، دانش پژوهان و قاريان و حافظان قرآن را در گسترش روزافزون بيداری اسلامی، مضاعف برشمردند و تأکيد کردند: بايد مردم را به راهي که قرآن بشارت مي دهد، اميدوار کرد.

ايشان در پايان اظهار اميدواری کردند دولتهای اسلامی بيشتر از آنکه درباره قرآن حرف بزنند، در عمل با آن آشنا شوند و دستورات آن را اجرا کنند.

شایان ذکر است: که بالغ بر 50 نفر از قاریان ، حافظان و جامعه قرآنی استان قزوین نیز در این دیدار حضور داشتند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید