۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:00
کد خبر : 8521391
۱۱:۵۱

۱۳۹۴/۰۳/۰۳
در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر

مزار شهدای دفاع مقدس مازندران گلباران شد

مراسم عطرافشانی و غبارروبی گلزارهای شهدای استان در آستانه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان در مازندران برگزار شد.

 

 


 

خبرگزاری بسیج مازندران، مراسم غباروبی و عطرافشانی گلزارهای شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مازندران با حضور مسئولان استانی در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری برگزار شد.

 

در این مراسم که جمع کثیری از خانواده‌های شهدا، ایثارگران، جانبازان و مسئولان بنیاد شهید استان حضور داشتند، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با اشاره به رشادت رزمندگان مازندرانی در عملیات‌های مختلف دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: نقش رزمندگان مازندران در فتح خرمشهر قهرمان اثرگذار بوده است.

 

وی با تاکید بر نامگذاری یکی از خیابان‌های مرکز استان به نام خرمشهر، افزود: رشادت‌های رزمندگان مازندرانی در دوران دفاع مقدس و فتح خرمشهر باید از طریق رسانه‌ها تبیین شود.

 

سردار عبدالله ملکی با بیان اینکه اسطوره‌ها و اسوه‌های اثرگذار در فتح خرمشهر باید به جامعه معرفی شود، بر ضرورت بازآموزی سیره، منش و مکتب شهدای فتح خرمشهر تاکید کرد.

 

در این مراسم با حضور مسئولان و مردم استان، مزار شهدای استان با گل و گلاب غباروبی و عطرافشانی شده است.

 

مازندران در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بیش از 10400 شهید تقدیم اسلام کرده است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید