۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
04:04
کد خبر : 8522752
۰۸:۵۸

۱۳۹۴/۰۳/۰۷

مسابقات قهرمانی دو میدانی بسیج استان

مسئول تربیت بدنی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام گفت: مسابقات قهرمانی دومیدانی خواهران بسیج استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ دوم پاسدار محمد رفیعی گفت: مسابقات قهرمانی بسیج استان در رشته دومیدانی خواهران به مناسبت هفته مقاومت و پایداری و روز پاسدار، در پیست دومیدانی مجموعه ورزشی تختی شهرکرد، برگزار شد.

وی، افزود: 23 نفر از دومیدانی کاران بسیجی شهرستان های مختلف استان در رده سنی نوجوانان در مواد مختلف این دوره از مسابقات با هم به رقابت پرداختند که در پایان نفرات برتر جواز حضور در مسابقات قهرمانی بسیج کشور در مرداد ماه سال جاری را به دست آوردند.

رفیعی، یادآور شد: زهرا مردانی در 60متر از کیار، صدیقه صالحی در 200 متر از لردگان، راضیه مردانی در 400 متر از کیار، کوثر مردانی در 800متر از فارسان، صدیقه صالحی در 1500 متر از لردگان، طیبه باقری در پرتاب وزنه و زهرا مردانی در پرش طول، هردو از شهرستان کیار موفق به کسب مقام اول شدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید