
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ جلسه ستاد یادواره شهدای روحانی استان با حضور حجت الاسلام حسن منصوری، مسئول ستاد کنگره شهدای روحانی کشور و معاونین تدوین و جمع آوری این ستاد در سالن جلسات نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام برگزار شد.
دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی استان در این جلسه با خیرمقدم وتبریک اعیاد شعبانیه،گفت: شناسایی و جمع آوری اسناد و مدارک و آثار 75 شهید روحانی استان از اقدامات این ستاد بوده و بانک اطلاعاتی شهدای روحانی استان در آخرین مراحل تکمیل قرار دارد.
حجت الاسلام کریم سرافراز، برگزاری 5 یادواره استانی و شهرستانی شهدای روحانی را از دیگر برنامه های ستاد یادواره شهدای روحانی چهارمحال و بختیاری برشمرد و افزود: برگزاری یک یادواره در مرکز استان، دو یادواره شهرستانی در شهرستان های فارسان و بن(شهر وردنجان)، در سال گذشته برگزار شده و امسال نیز یک یادواره شهدای روحانی شهرستانی در یکی از شهرستان های استان برگزار خواهد شد.
وی، به نقش روحانیت در دفاع مقدس در قالب رزمی و تبلیغی، اشاره کرد و گفت: روحانيت معظم به تاسی از ائمه اطهار (عليهم السلام) كه پيش قراول عرصه عمل به احكام و آموزه های دينی بودند، پس از شروع جنگ، احساس تكليف نموده، دوش به دوش دیگر رزمندگان، اسلحه به دست گرفته و با حضور گسترده خود در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل، دشمنان اسلام و انقلاب را نااميد کردند.
دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی استان، کثرت شهدای طلبه و روحانی و حضور گسترده آنان در جبهه های نبرد حق علیه باطل را یادآور شد و افزود: اگرامروز حضور كم نظير و چند برابری طلاب در جبهه های نبرد حق عليه باطل مطرح و مسلّم شده و ما از اين حضور گسترده و كثرت شهدای طلبه نام ميبريم نه از جهت فخر و مباهات است؛ بلكه ميخواهيم بگوييم روحانيت در اين رابطه، وظيفه خود را به نحو احسن و در حد انتظار انجام داده و اگر غير از اين می بود جای ترديد داشت.