۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:58
کد خبر : 8525263
۱۷:۳۸

۱۳۹۴/۰۳/۱۷
فردا در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌شود

نشست اقتصادی تحریم و خودتحریمی با حضور منطقی، توکلی، پیغامی و راغفر

جلسه «آنچه خود داشت...» فردا در دانشگاه امام صادق(ع) با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و دبیران اقتصادی رسانه ها برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، در این جلسه منوچهر منطقی رییس سازمان صنایع هوایی، احمد توکلی نماینده مردم تهران و استاد و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، عادل پیغامی استاد، عضو هیات علمی و رییس مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق(ع) ، حسین راغفر استاد و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) و احسان خاندوزی استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد «الگوی باز کردن گره تحریم» و «تحریم و خود تحریمی» به ایراد نقطه نظرات خود می پردازند.

این جلسه که با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و دبیران اقتصادی رسانه ها برگزار می شود فردا دوشنبه 18 خرداد ساعت 10 صبح در سالن شهید مطهری دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید