۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:44
کد خبر : 8525695
۱۳:۴۰

۱۳۹۴/۰۳/۱۸
معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس:

احیاء اقتصاد کشور با اقتصاد مقاومتی امکانپذیر است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، سید یاسر جبرائیلی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه استان اظهار کرد: حمایت از تیم مذاکره کننده به معنی سکوت ملت نیست زیرا این سکوت بدور از تدبیر است.

وی با بیان اینکه آمریکایی ها بین کنگره و رئیس جمهور اختلاف نظر را مطرح می کنند، خاطرنشان کرد: آنان از مخالفین داخلی خود سوء استفاده می کنند؛ تا از ما امتیاز بگیرند.

معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس افزود: ملت از تیم مذاکره کننده حمایت می کند تا مذاکره ای خوب انجام شود و تحریم ها به طور کامل برداشته شود و یا به فرموده رهبر معظم انقلاب کسانی که به نتیجه این مذاکرات دل خوش کرده اند پشیمان و آگاه شوند.


بقای ساختار تحریم ها و شکست تاکتیکی را در مذاکرات تجربه کرده ایم

وی با طرح این سوال که در عرصه تاکتیک آیا فضا به گونه ای پیش می رود که ما به رفع تحریم ها برسیم؟ بیان کرد: جواب منفی است چون به تجربه دیدیم توافقی که در ژنو انجام شد؛ طرف مقابل اکثر توافقات را زیر پا گذاشتند و در زمینه لغو تحریم صنعت هواپیمایی و صادرات صنعت پتروشیمی و نیز بیش از 100 مورد تحریم جدید برعلیه ایران اسلامی اعمال کردند.

جبرائیلی ادامه داد: سابقه توافق در ژنو و تبعات آن می گوید که در عرصه تاکتیک نیز ممکن است توافقی انجام شود اما در عرصه عمل اتفاق دیگری بیفتد.

وی خاطرنشان کرد: رهبری انقلاب بارها تصریح کرده اند که باید ملت را در زمینه مذاکرات هسته ای روشن و آگاه کنید اما دولتمردان از این اصل مهم امتناع می کنند.

معاون خبرگزاری فارس افزود: اکنون اگر ایران پروتکل الحاقی و بازرسی از مراکز نظامی را بپذیرد و آژانس انرژی اتمی بازرسی از نیروگاه های هسته ای ایران را انجام دهد و تایید کند؛ باز هم تحریم ها به طور قاطع و کامل برداشته نخواهد شد؛ چون هیچ تضمینی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه امریکا برای اعمال تحریم های سخت برعلیه ایران وقت و هزینه زیاد صرف کرده است، گفت: در توافق لوزان نیز می بینیم این ساختار تحریم ها بنا است باقی بماند و اگر قانون تحریم ها تنها تحت اختیارات رئیس جمهور آمریکا برداشته شود این استدلال وجود دارد که قانون های تحریم کننده لغو نشود و یا بازگشت آنها آسان است.

جبرائیلی تاکید کرد: راهکار ما مبتنی بر گفتمان دوم است و ما باید بر برگ های برنده و قدرت جمهوری اسلامی تکیه کنیم همانگونه که تاکنون در خیلی از حوزه های علمی و فن آوری توانستیم روی پای خودمان بایستیم.

وی با بیان اینکه باید در داخل کشور اقتصاد خود را خودکفا و از تولید کنندگان حمایت کنیم تصریح کرد: نباید تنها به فکر این باشیم که خرمشهر را آزاد کنیم که نفت را بفروشیم و از جیب خود بخوریم و متاسفانه با گذشت نیمی از عمر دولت هیچ اتفاقی نیفتاده است.


مدیریت قوی اقتصادی نیاز امروز کشور است

معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس گفت: محصولات تولیدی ما به دلیل واردات افسار گسیخته و کمبود بودجه فلج شده اند و با وجود اینکه در سال گذشته افزایش 30 درصدی اعطای تسهیلات بانکی را داشتیم اما به دلیل سود زیاد بانک ها این تسهیلات صرف تولید نمی شود و به صرفه برای سرمایه گذاران نیست و تنها دلالان از آن بهره می برند.

وی ادامه داد: ما به یک مدیریت اقتصادی قوی در کشور نیاز داریم زیرا بانک مرکزی اعلام کرده که از این مدیریت عاجز مانده است و نباید خود را سرگرم مذاکرات هسته ای و به آن دل خوش کنیم.

جبرائیلی به مشکلات اقتصادی کشور اشاره و اظهار کرد: آنچه امروز موجب احیاء اقتصاد ما می شود تخصیص یارانه، وضع تعرفه برای جلوگیری از واردات و احیاء نظام تولیدی و مالیاتی کشور است.

معاون پژوهشی و آموزش خبرگزاری فارس افزود: وظیفه رسانه های جبهه انقلاب و بسیج رسانه امروز این نیست که در این مقطع تمرکز خود را بر مذاکرات بگذارند.

وی با تاکید براینکه ما برای احیاء اقتصاد کشور راهی جز اقتصاد مقاومتی نداریم خطاب به اصحاب رسانه گفت: حرکت امروز بر مبنای گفتمان دوم یعنی اصلاح امور کشور در زمینه های سیاست های اقتصاد مقاومتی، اصلاح نرخ سود بانکی و جلوگیری از واردات بی رویه در عرصه احیاء اقتصاد کشور را مطالبه کنید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید