۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
11:14
کد خبر : 8526238
۰۷:۴۵

۱۳۹۴/۰۳/۲۰
سین جیم سیاسی/

رشید بن عیسی: وهابی‌ها هیولا هستند/ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد

استاد دانشگاه "سوربون" گفت: من 40 سال است در فرانسه تدریس می‌کنم، وقتی امام خمینی (ره)در فرانسه بود، هر شنبه و یکشنبه در "نوفل‌لوشاتو" به دیدار ایشان می‌رفتم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد"رشید بن عیسی" از کارشناسان مسائل سیاسی که الجزایری الاصل است و در دانشگاه‌های فرانسه تدریس می‌کند. به گفتگو با او نشستیم تا از نظرات و دیدگاه‌های او آگاه شویم.
خبرگزاری بسیج : لطفا خودتان را معرفی کنید؟ 
 
_ اسم من "رشید بن عیسی" است و در الجزایر بدنیا آمدم. 40 سال است در فرانسه تدریس می‌کنم و امام خمینی را در "نوفل‌لوشاتو" دیدم. 
 
رشید بن عیسی:در فرانسه هر یکشنبه و دوشنبه به دیدار امام خمینی می رفتم/ وهابی‌ها هیولا هستند/ رژیم‌های عربی بی‌سواد هستند/ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد




خبرگزاری بسیج : کجا تدریس می‌کردید؟ 
 
_ من در دانشگاه‌های "پاریس"، "سوربون" تدریس می‌کردم و تصویری که در ذهن ایرانیان درباره دانشگاه "سوربون" است، خیلی خاص است. این دانشگاه به 4 دانشکده تقسیم شده است. 
 
یک فعال مسلمانم و تلاش من در جهت حفظ منافع مسلمانان و گامی در جهت پیشبرد تمدن اسلامی است و 25 سال در یونسکو بودم. 



خبرگزاری بسیج : چندبار به ایران آمدید؟ 
 
_ یک ماه بعد از ورود امام به ایران من از یک مرخصی بدون حقوق بهره گرفتم تا یک ملاقات تاریخی (انقلاب اسلامی و دیدار با امام) را از دست ندهم و به نظر من انقلاب اسلامی یک رنسانس در تاریخ بود. 


رشید بن عیسی:در فرانسه هر یکشنبه و دوشنبه به دیدار امام خمینی می رفتم/ وهابی‌ها هیولا هستند/ رژیم‌های عربی بی‌سواد هستند/ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد

 


خبرگزاری بسیج : همزمان با ورود امام آیا در ایران بودید یا فرانسه؟ 
 
_ من در فرانسه بودم ، اما در "نوفل‌لوشاتو" هر شنبه و یکشنبه به دیدار امام می‌رفتم. 
 

رشید بن عیسی:در فرانسه هر یکشنبه و دوشنبه به دیدار امام خمینی می رفتم/ وهابی‌ها هیولا هستند/ رژیم‌های عربی بی‌سواد هستند/ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد




خبرگزاری بسیج :علت تشکیل داعش در شمال آفریقا و لیبی و قدرت گرفتن آن در منطقه غرب آسیا چیست؟ 
 
_ یکی از دلایل موفقیت داعش ماهیت رژیم‌های بی‌سواد عربی است که نمایشگاهی از بی‌سوادها دورهم جمع شده‌اند که حتی الفبا را هم نمی‌توانند بنویسند. 
 
حتی شاه عربستان نمی‌تواند عربی بنویسد  و این نشان می‌دهد که سران عربی دارای جیب پر و مغز خالی هستند.  
 
"یوسف قرضاوی" در قطر از آمریکا خواست تا وارد جنگ با لیبی شود و او یک خوک است. تاکنون ندیدیم که یک عالم و مسلمان از کفار بخواهد تا مسلمانان بیگناه را بمباران کند و وهابی‌ها هیولا هستند که تصویر مسلمانان را مخدوش کرده‌اند. 
 


خبرگزاری بسیج :نظرتان درباره عربستان سعودی چیست؟ 
 
_ آل سعود بسیار بد هستند و ظلم را به حد اعلا رسانده‌اند و آنها اشغالگران سرزمین عربستان می‌باشند. 
 


خبرگزاری بسیج :نظر شما درباره رژیم صهیونیستی چیست؟ 
 
_ یک رهبر جامعه یهودیان به اسرائیل سفری داشت و پس از بازگشت از سرزمین‌های اشغالی گفت: اینها یهودی نیستند. 
 

خبرگزاری بسیج : نقش عربستان در حمایت از داعش چیست؟ 
 
_ هیچ شکی نیست که رژیم آل سعود حمایت مالی و تجهیزاتی از داعش به عمل می آورد و گروه‌های تروریستی "داعش" و "جبهةالنصره" از نظر ذهنی و فکری در مدرسه وهابیون درس می‌خوانند و آنها توسط سرویس‌های امنیتی آمریکا و غرب پشتیبانی می‌شوند. 
 
رشید بن عیسی:در فرانسه هر یکشنبه و دوشنبه به دیدار امام خمینی می رفتم/ وهابی‌ها هیولا هستند/ رژیم‌های عربی بی‌سواد هستند/ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد



خبرگزاری بسیج : نظر شما درباره تجاوز عربستان به یمن چیست؟ 
 
_ عربستان در مقابل یمن له خواهد شد. 
 


خبرگزاری بسیج :به نظر شما سرانجام داعش چیست؟ 
 
_ آمریکایی‌ها به دنبال نابودی داعش نیستند، زیرا به ارتش عراق حمله هوایی می‌کنند و به داعش سلاح می‌رسانند. 
 


گفت و گو از محمد زرچینی و رسول صلح‌جو 
 
انتهای پیام/
نقل از باشگاه خبرنگاران


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید