۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:51
کد خبر : 8526651
۲۱:۳۰

۱۳۹۴/۰۳/۲۰

سازمان بسیج هنرمندان نقش راهبردی دارد

حجت‌الاسلام آزادیخواه با اشاره به نقش راهبردی سازمان بسیج هنرمندان گفت: شورای عالی، اتاق فکر و یک شورای سیاستگذاری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، نخستین جلسه شورای عالی قشر بسیج هنرمندان همدان در سال جاری درسالن کنفرانس مجتمع بوعلی سینا با حضور رسول کرمی مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان همدان، رمضانی معاون هنری اداره ارشاد اسلامی استان همدان، ابوترابی رئیس اداره ارشاد شهرستان همدان ومسئولین انجمن ها ونخبگان هنری استان برگزار شد .

حجت الاسلام آزادیخواه در این جلسه با اشاره به روحیه لطیف هنرمندان گفت: هنر یک هنرمند تراوشات روح یه انسان است.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید طوری باشد که اعضایانجمن های هنری حس کنند از علمشان که ممزوج هنرشان است استفاده می‌شود.

آزادیخواه بیان داشت: قطعاً هنرمند اگر بداند مفید است متعهد تر ومنظم تر در این عرصه ها وارد می‌شود .

وی ادامه داد: شورای عالی، اتاق فکر و یک شورای سیاستگذاری است بنابراین کلیات باید طراحی شود.

آزادیخواه تأکید کرد: سازمان بسیج هنرمندان جهت اجرا نقش راهبردی دارد بنابراین با ظرفیت بسیار خوب استانی و بکارگیری هنرمندان نتیجه کار بسیار خوب خواهد شد.

وی با اشاره به این که شعرهای مداحان مطرح کشور از اشعار هنرمندان همدان است، گفت: چهره های هنری که جوانان به آنان علاقمند هستند را با استمرار کار و با مدریت درست بها دهیم چراکه هدفگذاری درست مسیر را با طراوت وغنی می‌کند.

آزادیخواه یادواره شهدای هنرمندان را به عنوان یه کار بزرگ و ارزشی دانست وافزود: در این کارهای ارزشمند هنرمند تداعی هنر خویش و برون رفت فکر خود را در فضای عمومی می‌بیند.

کرمی مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان همدان در این جلسه گفت: شورای عالی قشر مکانی برای تبادل افکار نخبگان هنری وبررسی مسائل روز در بحث فرهنگ وهنر است.

حضرتی مسئول دفتر راهبردی سپاهنیز اسسنامه شورای را قرائت کرد و پس از رأی‌گیری به اتفاق آرا آقایانابوترابی به عنوان رئیس و خانلر به عنوان نائب رئیس انتخاب ومعرفی شدند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید