مدل تازه ساعت اپل سال 2016 عرضه میشود
در حالی که هنوز زمان زیادی از عرضه اولین مدل ساعت اپل نمیگذرد و نظرات موافق و مخالف زیادی در موردش وجود دارد، سایتهای خبری از به بازار آمدن مدل تازه آن در اوایل سال 2016 خبر میدهند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سایت کرهای به نقل از منبعی که نامش را فاش نکرده مدعی شده است که اپل با شرکت الجی برای طراحی و تولید نمایشگرهای ساعت خود برای بار دوم به توافق رسیده است.
بر این اساس الجی تامین کننده اختصاصی پنل های مورد استفاده در نسل دوم ساعتهای اپل خواهد بود که سال آینده میلادی به بازار می آیند.
در این پنلها از دیودهای ساطع کننده نور ارگانیک از پلاستیک یا P-OLED استفاده شده است؛ نتیجه این کار افزایش دقت نمایشگر ساعت مذکور در مقایسه با نمایشگرهای کریستال مایع یا ال سی دی است. همچنین در این نمایشگرها از پلاستیک به جای شیشه استفاده می شود که از انعطاف و مقاومت بیشتری برخوردار است.
کارشناسان میگویند کیفیت بالا، تامین سریع نیازها و همکاری نزدیک با اپل این شرکت را به تمدید قرارداد با ال جی ترغیب کرده است. دو طرف هنوز در این زمینه اظهارنظر نکردهاند.