۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:38
کد خبر : 8529416
۲۳:۴۸

۱۳۹۴/۰۳/۲۹
امام جمعه اهر:

ماه مبارک رمضان در ترک محرمات همت کنیم

امام جمعه اهر در خطبه های این هفته نمازجمعه با بیان فرازی از دعای 44صحیفه سجادیه در عظمت ماه مبارک رمضان گفت: باید ضمن انجام آداب و اعمال مقرر برای ماه مبارک رمضان به سفارش پیامبر(ص)نسبت به ترک محرمات و گناه عمل کرده و تلاش کنیم خدای ناکرده اعمال نادرست و گناه و فعل حرام از ما سرنزند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حاجی زاده با تسلیت سالروز شهادت دکتر چمران افزود: این مرد با فضیلت، دانشمند و ولایتمدارخودش را وقف انقلاب اسلامی کرد و با شهادت از دنیا رفت که سزاوار است انسان هایی همچون شهید چمران در بستر خود نمیرند و با شهادت از دنیا بروند که حضرت امام (ره) فرمود: مثل چمران بمیرید.

وی روز بسیج اساتید را مهم برشمرد و اظهار کرد: امیدوارم تفکر بسیجی در همه اقشار به خصوص در مراکز علمی، حوزه های علمیه و دانشگاه ها طنین انداز شود که طبق سفارشات حضرت امام(ره) و رهبر فرزانه انقلاب در مقابل حوادث بیمه خواهیم شد و مملکت آسیبی نخواهد دید و مصون و محفوظ خواهیم ماند.

امام جمعه اهر مسئله تبلیغ و اطلاع رسانی را مهم دانسته و  با اشاره به سالروز صدور فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در سال 1360 تصریح کرد: پایگاه های دینی که مساجد و مصلاها و روحانیت آگاه به زمان و ولایتمدار و مبارز و در صحنه که به مردم مسائل اعتقادی، اخلاقی و سیاسی را تبیین می کنند دارای اهمیت خاصی هستند تا بتوانیم با سبک اسلامی زندگی کرده و با دین خودمان بیشتر آشنا بشویم.

حاجی زاده ضمن اشاره به فرارسیدن هفته قوه قضائیه یادآور شد: نقش برجسته ای که قوه قضائیه در ایجاد امنیت و عدالت و حقوق مردم دارند ستودنی است  که مردم با وجود قوه قضائیه احساس امنیت و آرامش بکنند.

خطیب نماز جمعه مسئله آب و صرفه جویی در مصرف آن را مهم و حیاتی دانسته و تصریح کرد: مسئله کم آبی مشکل جهانی است و ما نیز در مملکت خودمان با این مشکل روبرو هستیم و باید برادران و خواهران با صرفه جویی بیشتر در مصرف آب کمک کنند.

وی در رابطه با یمن و مشکلاتی که مستکبران جهانی به سرکردگی سعودی ها در یمن ایجاد کرده اند، گفت: تاکنون هزاران انسان بی گناه  به شهادت رسیده اند ولی ایستادگی انقلابیون و مردم یمن و انصارالله، مستکبران و سعودی ها را به فکر مذاکره انداخت تا از طریق سیاسی و مذاکره مسئله را حل کرده و از باتلاقی که در آن گرفتار شده اند خودشان را نجات بدهند منتهی باید رهبران انقلاب یمن باید دقت کنند و متوجه باشند که دشمن به دنبال این شکست به دنبال روزنه ای برای تسلط دیگر است.

خطیب نمازجمعه اهر تشییع پیکر مطهر 270 شهید که 175 نفر آنها غواص بودند به حماسه 9 دی تشبیه کرده و آن را حاکی از وفاداری ملت ایران دانست.

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید