۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:02
کد خبر : 8529574
۱۰:۲۵

۱۳۹۴/۰۳/۳۰

اختصاص 10 میلیارد ریال برای تکمیل پروژه های مدیریت بحران کورائیم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل از اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای عملیات احداث پروژه های مدیریت بحران شهر کورائیم از توابع شهرستان نیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر، علی اسلامی, مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل در جریان بازدید از پروژه های در حال اجرای مدیریت بحران شهرداری نیر به پیشرفت فیزیکی 60درصدی ساختمان آتش نشانی و 70درصدی کانال های زیر سطحی شهر کورائیم اشاره کرد و گفت: 750متر از اطراف رودخانه داخل شهر کورائیم ساحل بندی شده و امسال نیز 350متر باقی مانده آن احداث می شود.

فرماندار نیر هم از اختصاص دو میلیارد ریال اعتبار برای اجرای عملیات طرح های هادی روستای بوسجین این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح با تامین این اعتبار از محل اعتبارات استانی و مدیریت بحران استان به طول 500 متر مربع اعم از زیرسازی، جدول گذاری و آسفالت خیابان اصلی داخل روستا در حال اجراست.

اکبر صمدی افزود: سال گذشته برای مطالعه و اجرای طرح هادی 15 روستای شهرستان نیر بیش از 15میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته بود و امسال نیز اجرای طرح هادی این روستاها ادامه خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید