خبرگزاری بسیج مازندران، رمضانعلی ملک مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: از ابتدای خرید گندم تا روز شنبه 30 خردادماه امسال میزان خرید گندم از گندمکاران مازندران بالغ بر 100 هزار و 590 تن بوده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: خرید تضمینی گندم از کشاورزان مازندران از مرز 100 هزار تن گذشت.
وی افزود: از میان شهرستانهای مازندران بهترتیب بیشترین میزان گندم خریداریشده از بهشهر با بیش از 27 هزار تن، گلوگاه با بیش از 24 هزار تن، ساری به میزان بیش از 22 هزار تن و بقیه گندمهای خریداری شده نیز مربوط به شهرستانهای نکا، بابلسر، جویبار و بابل است.
این مسئول در پایان گفت: پیشبینی میشود میزان خرید گندم در سال جاری از گندمکاران مازندران افزایش قابل توجهی نسبت به سالهای گذشته داشته باشد.