این مراسم با حضور جمع کثیری از مسئولان و خیرین برگزار شد و حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری نیز در آن حضور داشت.
در این مراسم مشخص شد رهبر معظم انقلاب امسال 150 میلیون تومان به ستاد دیه کشور کمک کرده اند.
این در حالی است که براساس اعلام مسئولان ستاد دیه کشور حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور کشورمان 140 میلیون تومان و روسای قوه قضاییه و قوه مقننه نیز هر کدام 50 میلیون تومان به ستاد دیه کشور کمک کردهاند.
همچنین بررسیها نشان داد اطاق بازرگانی ایران و اطاق بازرگانی تهران نیز هر کدام مبلغ 100 میلیون تومان را برای آزادی زندانیان هدیه کردهاند.
در این میان رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی کشور جهانگیر مبلغ 20 میلیون تومان به این جشن هدیه کرد.
اما نکته جالب توجه چک سفید امضای پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) برای کمک به این جشن بود.
در بخشی از این مراسم برگهای از سوی سید مرتضی بختیاری وزیر سابق دادگستری به پرویز فتاح داده شد تا وی مبلغ کمک کمیته امداد به ستاد دیه را در آن قید کند.
فتاح در این لحظه و در جمع خبرنگاران گفت: من برگه را امضا میکنم و خود آقای بختیاری هر رقمی دوست داشتند در آن قید کنند.
فتاح به مزاح خطاب به رسانهها گفت: شما شاهد باشید که من چک سفید امضا برای کمک به ستاد نوشتم.
سرانجام پس از امضای فتاح، بختیاری در برگه مربوطه رقم 50 میلیون تومان را قید کرد.
در این مراسم حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری سروری عضو شورای شهر تهران، فتاح رئیس کمیته امداد، بختیاری وزیر سابق دادگستری، جهانگیر رئیس سازمان زندانها، میر محمد صادقی عضو اطاق بازرگانی، محسن رفیقدوست، سالار کیا معاون سابق دادستان تهران، الوندی مشاور وزیر دادگستری و جمع دیگری از مدیران حضور داشتند.