به گزارش خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی از خیرین ،نیکوکاران و مردم نوعدوست و روزه داران استان خواست تا در طرح ملی همای رحمت مشارکت نمایند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگاران در این خصوص با اشاره به سفارش دین مبین اسلام و ائمه اطهار برای اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان گفت: طرح همای رحمت همه ساله در ماه مبارک رمضان به منظور کمک به افراد آسیب پذیر با توزیع سبدهای غذایی و پهن کردن سفره های رحمت در میان اقشار محروم از قبل شناسایی شده اجرا می شود.
عزیز نوری خاطرنشان کرد:خیرین می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 4978595055 نزد بانک ملت واریز و کمک های غیر نقدی خود اعم از برنج، روغن نباتی، حبوبات، قند و شکر، رب، ماکرونی و دیگر مواد غذایی به دفاتر جمعیت هلال احمر در شعب تابعه و در مرکز استان به معاونت داوطلبان واقع درتبریز- خیابان حافظ – روبروی اعزام نیروی سابق سپاه تحویل و یا برای هماهنگی تحویل اقلام اهدایی در محل با شماره تلفن 35412889تماس حاصل فرمایند.