۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:22
کد خبر : 8532243
۱۶:۱۹

۱۳۹۴/۰۴/۰۴
مسئول تربیت وآموزش سپاه ناحیه ملایر خبر داد

اجرای طرح جوانه‌های صالحین در 41 پایگاه بسیج ملایر

مسئول تربیت وآموزش سپاه ناحیه ملایر از اجرای طرح جوانه‌ها صالحین در 20 پایگاه برادر و 21 پایگاه خواهر در شهرستان ملایر خبر داد.

حجت‌الاسلام چراغی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ملایر با اشاره به اجرای طرح جوانه‌های صالحین در ملایر اظهار داشت: این طرح برای اوقات فراغت دانش‌آموزان و نوجوانان و با محوریت برنامه‌های قرآنی، نماز، سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود.

وی افزود: در این طرح برنامه‌های اردویی، ورزشی، مسابقات مختلف، بازدیدها، همایش‌ها و بزرگداشت‌ها و برنامه‌های درسی و مهارتی برای دانش‌آموزان و نوجوانان در نظر گرفته شده است.

مسئول تربیت وآموزش سپاه ناحیه ملایر بیان داشت: مرحله نخست طرح جوانه‌های صالحین از 25 خرداد تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود که افتتاحیه آن انجام شده و مرحله دوم بعد از ماه مبارک تا سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از این طرح غنی‌سازی اوقات فراغت اعضای حلقه های تربیتی در فصل تابستان و برنامه ریزی برای نیروهای جدید است.

چراغی خاطرنشان کرد: این زرح به منظور ارتقای دانش معرفتی، بصیرتی، تربیتی و مهارتی اعضای حلقه و حفظ و انسجام حلقه‌های تربیتی صالحین و ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه معنوی بین کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جامعه هدف این طرح گفت: بسیجیان عادی و فعال عضو حلقه‌ها تربیتی و بسیجیانی که عضو حلقه‌های صالحین نیستند و آحاد کودکان و نوجوانان و جوانان حوزه‌های استحفاظی پایگاه‌های مقاومت می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

مسئول تربیت وآموزش سپاه ناحیه ملایر گفت: علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام به تمام پایگاه‌های سطح شهرستان ملایر در شهر و روستا مراجعه کنند.

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی در خصوص اجرای طرح نیز از طریق نصب بنر در سطح شهر، حوزه های مقاومت و پایگاهها و به صورت متمرکز چاپ و پخش تراکت و اطلاع رسانی حضوری در پایگاه‌ها انجام شده است.

چراغی در پایان اظهار داشت: 20 پایگاه برادر در سطح شهر و روستا و 21 پایگاه خواهر در سطح شهر و روستا آماده ثبت نام کودکان و نوجوانان در طرح جوانه‌ها صالحین هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید