۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:00
کد خبر : 8532269
۱۹:۲۴

۱۳۹۴/۰۴/۰۴

کرمانشاه در راه مبارزه با مواد مخدر ۶۰ شهید تقدیم کرده است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: بر اساس آمار سه هزار و ۷۵۰ شهید مواد مخدر در کل کشور داریم و سهم استان نیز ۶۰ شهید است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، علی شمشیری در مراسم افتتاح نمایشگاه دائمی پیشگیری از آسیب های اجتماعی کرمانشاه، اظهار داشت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه ۶ کمیته زیرمجموعه دارد که یکی از آنها کمیته فرهنگی و پیشگیری است.

وی در ادامه ایران را پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنیا معرفی کرد و افزود: تا کنون ۳ هزار و ۷۵۰ نفر در زمینه مبارزه با مواد مخدر در کشور به شهادت رسیده و ۱۲ هزار نفر نیز جانباز شده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه سهم استان در این زمینه را ۶۰ شهید و ۸۰ جانباز عنوان کرد.

شمشیری اظهار داشت: طی سی سال گذشته ۸ هزار تن انواع مواد مخدر در کشور کشف شده است.

وی خاطر نشان کرد: امکان ترک مواد مخدر سنتی ۲۰ درصد است اما در رابطه با مواد صنعتی درمان دارویی با امکان کمتری انجام می گیرد.

شمشیری از برگزاری کارگاه های آموزشی و همچنین اطلاع رسانی های مناسب در راستای پیشگیری و مقابله با مواد مخدر خبر داد و گفت: البته در حوزه پیشگیری و درمان اعتبارات کم است که مقرر شده این اعتبارات در سال جاری افزایش یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید