۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:24
کد خبر : 8534223
۱۵:۳۲

۱۳۹۴/۰۴/۰۸
نقویان خبر داد

«نشان شوالیه فرانسوی» سوژه جدید کارگردان «رمز و راز ملکه»

مهدی نقویان، کارگردان مستند «رمز و راز ملکه» از ساخت مستندی درباره کشور فرانسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مهدی نقویان در باره جدیدترین مستندی که در دست تولید دارد، گفت: در ادامه مستندهای «گاو خشمگین» و «رمز و راز ملکه» قصد دارم مستند جدیدی با موضوع کشور فرانسه بسازم.

وی افزود: در این مستند به این موضوع می‌پردازیم که چرا در این کشور به افرادی «نشان شوالیه» می‌دهند و چه رازی پشت این اهدای نشان نهفته است. هم چنین فرانسه خود به عنوان یک تناقض مطرح است با این مفهوم که در آن همه چیز آزاد است و به قول خودشان مهد دموکراسی است اما بعضی چیز‌ها اجباری است.

نقویان اضافه کرد: در این مستند به موضوع استعمار فرانسه، الجزایر و فرانسه و فرانسه و ایران خواهیم پرداخت. تلاش می‌کنم تا این مستند به جشنواره عمار امسال برسد و همانند دو مستند قبلی‌‌ همان کشش و جاذبه را داشته باشد.

وی دربارهٔ سفر به فرانسه برای تصویر برداری رئال از این سوژه گفت: در ابتدای کار قول‌هایی مبنی بر حمایت شد اما اکنون ممکن است به دلیل کمبود منابع مالی این سفر کنسل شود. اگر حامی دولتی داشته باشیم حتما سفر به این منطقه را خواهیم داشت. به نظرم این موضوع می‌تواند سوژه خوبی برای کار باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید