۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:54
کد خبر : 8534430
۱۰:۳۵

۱۳۹۴/۰۴/۰۹
مسئول عقيدتي سياسي تيپ 12 قائم(عج):

تصميمات مجلس در مسئله هسته اي ربطي به بيگانگان ندارد

اين روزها در حالي به ضرب الاجل تعيين شده براي توافق هسته اي نزديك مي شويم كه كشورهاي 1+5 در موضع گيري هاي غيرمنطقي كار توافق را پيچيده تر از گذشته مي كنند.
هادي ابراهيمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري بسيج در سمنان، با محوريت مذاكرات هسته اي اظهار داشت: آمريكا كه همواره ادعاي حل موضوع هسته اي ايران را دارد هربار با بهانه اي تازه تر موضوع توافق را از مسير اصلي دورتر مي كند؛ اخيرا آمريكايي ها تصميم مجلس شوراي اسلامي در صيانت از دستاوردهاي هسته اي را وجود مانعي ديگر برشمردند كه ايرانيان آن را علم كرده اند و اين درحالي است كه تصميمات اتخاذ شده توسط مجلس شوراي اسلامي موضوعي است داخلي است كه ربطي به بيگانگان ندارد.

وي افزود: كنگره آمريكا هربار با پيشرفت مذاكرات قوانين و تحريم هايي ظالمانه را براي ايران در نظر مي گيرد كه آمريكايي ها آن را تصميمات داخلي مي دانند كه ربطي به كشورهاي ديگر ندارد در چشم اندازي به مذاكرات و با نگاهي به رفتارهاي آمريكا و بعضي متحدانش در گذشته مي بينيم كه آمريكا بيش از اينكه به دنبال توافق باشد نگه داشتن ايران بر روي ميز مزاكرات را خواستار است.

مسئول عقيدتي سياسي تيپ 12 قائم (عج) تصريح كرد: آمريكا تا چند سال پيش حتي تصور مذاكره با ايران را هم نمي كرد و اينكه امروز ايران در حركتي داوطلبانه و از روي اقتدار و شفاف سازي به دنبال حسن نيت است و كشورهاي غربي بايد از اين حركت ايران بيشترين استقبال را انجام مي دادند؛ چرا كه ايران اسلامي همواره از مواضع درست و صلح جويانه خود حمايت كرده است.

ابراهيمي افزود: غربيها از ياد برده اند كه ايران مي تواند فقط با اجراي تعهدات بين المللي آژانس نه بيشتر و نه كمتر همانند سالهاي گذشته به پيش بروند و خود را درگير محدوديتهاي ظالمانه نكند؛ كه البته آنچه كه امروز داريم و بر سر آن چانه مي زنيم نيز سرمايه سالهايي است كه با اتكا به توان داخلي و البته انجام تعهدات متعارف بين الملي انجام داده ايم؛ اما متأسفانه غربي ها نشان دادند كه اگر كشور مقتدري مثل ايران بخواهد در مسير پيشرفت قرار گيرد؛ تمام مناسبات، قوانين و البته محدوديتهاي بي ربط را براي توقف ايران بكار مي بندند.

وي اظهار داشت: امروز با گذشت چند سال از مذاكرات آمريكايي ها و غربي ها به امتيازات خوبي دست يافتند كه حداقل خواسته هاي خود كه توقف ناعادلانه ايران بود دست يافتند وچنانچه اين مذاكرات ادامه يابد اين ما هستيم كه ضرر كرده ايم.

مسئول عقيدتي سياسي تيپ 12 قائم (عج) بيان داشت:‌اينكه مي بينيم هر روز آمريكا بهانه اي براي به تعويق انداختن توافق مي آورد با برنامه ريزي و از سر دشمني است؛ نكته ديگري كه قابل تأمل است؛ وارد شدن ايران به مذاكراتي است كه با برنامه ريزي غربي ها براي به چالش كشيدن وجهه انقلابي ايران است؛ بي شك كشورهايي در دنيا هستند كه از انقلاب ما الگو گرفته و چشم به سياست ها و برنامه هاي ايران دارند و ايران را الگوي خود دانسته و همراه با ايران درصدد نجات و رهايي خود از دست استبداد و استكبار هستند.

ابراهيمي گفت: ماندن بيش از حد و بدون در نظر گرفتن حقوق ايران توسط دولتهاي غربي در مذاكرات در بلندمدت موجب فرسايش وجهه ايران در باور بسياري از كشورهاي دنيا خواهد شد كه البته يكي از مهمترين اهداف كشورهاي غربي از اين مذاكرات است از اين روست كه ما مي گوييم ايران بيشترين انعطاف را در سالهاي اخير از خود بروز داده است و اين غربيها هستند كه بايد از اين فرصت ناب استفاده كرده و با ايران به توافق برسند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید