۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:40
کد خبر : 8534617
۱۳:۲۵

۱۳۹۴/۰۴/۰۹
کوثری در گفتگو با بسیج تشریح کرد:

برخورد سیاسی دولتمردان با اقتصاد کشور

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، در واکنش به برخی اظهارات مسؤولین دولتی مبنی بر اینکه مشکلات اقتصادی کشور ناشی از اثرات تحریم ها است، گفت: افرادی که این چنین سخن می گویند یک وابستگی فکری به غرب و ضمنا نشان کم توانی این افراد در مدیریت کارها دارد.

وی عدم توانایی در برنامه ریزی را از شاخصه های افرادی دانست که تحریم را بزرگ جلوه میدهند و افزود: بسیاری از افرادی که در زمان دولت دهم معتقد بودند مشکلات اقتصادی کشور تنها 20الی30 درصد به مسئله تحریم باز می گردد و باقی آن به کم کاری های مدیران مرتبط است با روی کارآمدن دولت یازدهم اعلام کردند که مشکلات اقتصادی کاملا ناشی از اثرات تحریم ها است. این موضوع یعنی برخورد سیاسی با اقتصاد کشور که به هیچ وجه به نفع ملت نخواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خواستار اهتمام دولت برای رسیدگی به مشکلا اقتصادی کشور و معضلات معیشتی مردم شد و گفت: تیم اقتصادی دولت باید دست از رفتار سیاسی در اقتصاد کشور بردارد و با عزم جدی و مدیریتی جهادی اقتصاد کشور را از چالش های موجود نجات دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید