۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:27
کد خبر : 8535692
۱۲:۲۸

۱۳۹۴/۰۴/۱۱
العامری:

داعشی ها را در سوریه نیز تحت پیگرد قرار خواهیم داد

دبیرکل سازمان بدر و یکی از فرماندهان مطرح نیروهای داوطلب مردمی عراق تاکید کرد این نیروها تروریست های داعشی را در سوریه نیز تحت پیگرد خود قرار خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، "هادی العامری" دبیرکل سازمان بدر در گفت وگو با شبکه فرانس 24، تصریح کرد نیروهای داوطلب مردمی در آزادسازی تمام مناطق چه در سوریه یا مناطق دیگر از لوث گروه تروریستی داعش مشارکت خواهند کرد.

وی تاکید کرد نیروهای داوطلب مردمی تنها به عملیات در داخل عراق بسنده نخواهند کرد و اعضای گروه تروریستی داعش را در داخل سوریه هم تحت پیگرد قرار خواهند داد.

العامری اظهار داشت عملیات ما علیه داعش تنها به مرزهای عراق منحصر نخواهد شد و ما تروریست های داعشی را حتی در سوریه در صورتی که خطری از سوری آنها عراق را تهدید کند، تحت پیگرد قرار خواهیم داد.

این فرمانده مطرح نیروهای داوطلب مردمی عراق بار دیگر بر پیگرد تروریست های تکفیری در داخل عراق و سوریه تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید