۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:28
کد خبر : 8536021
۱۰:۲۱

۱۳۹۴/۰۴/۱۳

اورژانس تخصصی مشگین‌ ماه آینده افتتاح می‎شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از افتتاح اورژانس تخصصی مشگین‌شهر در مرداد ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل, فرهاد پورفرضی, رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با اختصاص سه میلیارد ریال اعتبار، اورژانس تخصصی مشگین‌شهرتا هشتم مرداد ماهدر بیمارستان ولی عصر (عج) این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهار داشت: برای کل این پروژه تاکنون یک میلیارد و 150 میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده که برای تکمیل و تحویل آن سه میلیارد ریال دیگر در اختیار پیمانکار این مجموعه قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود:برای درمان بیماران فوریت‌های پزشکی، رسیدگی به مصدومان تصادفی و بیماران سرپایی ازدحام زیادی در اورژانس داخل بیمارستان صورت می گیرد که امیدواریم با بهره‌برداری به موقع اورژانس تخصصی این مشکل حل شود.

وی با اشاره به مراجعه انبوه مسافران بعد از ماه مبارک رمضان به مشگین شهر، بیان کرد: تلاش می کنیم مرکز بهداشت این شهرستان را برای سرویس‌دهی مناسب به مسافران تجهیز و آماده خدمات‌رسانی کنیم.

پور فرضی خاطر نشان کرد:با توجه به مراجعه قشر آسیب‌پذیر به مراکز بهداشت و درمانگاه تامین اجتماعی این مراکز را در اسرع وقت تجهیز کرده وبا همفکری و موافقت مسئولان شهرستان،نیروهای جدید پزشکی از اوایل مهر ماه امسالاستخدام و به‌کارگیری کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید