به گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج، در این مراسم سرهنگ پاسدار محمدرضا نخعی ضمن تشکر از مسئولان نیمروز به اهمیت اردوهای طرح هجرت 3 پرداخت و اظهار کرد: پرداختن به اوقات فراغت جزء برنامه های هجرت است زمانی که مدارس تعطیل می شود نباید تعلیم و تعلم فراموش شود بلکه باید آغاز مرحله پرورش باشد.
وی افزود: در مدارس به مدت ۹ماه و به اندازه کافی به مسایل آموزشی پرداخته می شود اما نیروی انسانی نیاز به پرورش نیز دارند و تابستان بهترین فرصت برای اینکار است.
سرهنگ نخعی اصلی ترین ماموریت سپاه را تبین و حفظ دستاوردهای انقلاب خواند و افزود: پرورش نسلی با اعتقاد فرهنگی، جهادی و مذهبی همانند نسل انقلاب است؛ برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره انقلاب باید نسلی دیگر مثل نسل انقلاب پرورش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر ما توانیم در ۱۲سالی که فرزندان از سن ۶ تا ۱۸سالگی در اختیار آموزش وپرورش هستند نسلی مفید تربیت کنیم نظام کمتر به خطر می افتد و هدف اصلی طرح هجرت نیز غنی سازی اوقات فراغت است.
فرمانده سپاه نیمروز یاداور شد: طرح اوقات فراغت و طرح صالحین مکمل هم هستند و باعث می شوند جوانان بیشتری به مساجد روی آورند، همانطور که در حال حاضر شاهد آن هستیم.