۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:49
کد خبر : 8539192
۰۹:۲۲

۱۳۹۴/۰۴/۲۰

جمعیت، از مؤلفه های قدرت کشور به شمار می رود

کارگاه مشاوره اهمیت ازدواج و انتخاب همسر صبح امروز با حضور جمعی از بسیجیان شهر چلگرد در سوله صالحین سپاه ناحیه کوهرنگ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کوهرنگ در جمع بسیجیان شهر چلگرد پیرامون اهمیت امر ازدواج گفت: امر ازدواج در دین مبین اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است و شدیدا به آن تاکید شده است و یکی از مراحل اصلی و مهم زندگی یک فرد امر ازدواج می باشد که باید با دقت بیشتری در مورد آن تصمیم گیری کرد؛ در غیر اینصورت مشکلات جبران ناپذیری را در زندگی فرد بوجود خواهد آورد .

حجت الاسلام صادق نیکنام، طبق فرموده حضرت امیرالمومنین علی (ع) گفت : کسی که در سنین جوانی ازدواج کند شیطان به او فریاد می زند ای وای دینش را از گزند من حفظ کرد .

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به فرموده پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت : ازدواج سنت پیامبر است و هر کسی که از سنت پیامبر دوری کند و امر ازدواج را انجام ندهد از امت پیامبر نخواهد بود و در همین رابطه است که امامان معصوم ما سفارش بسیاری در امر ازدواج داشته اند، تا جایی که فرموده اند با ازدواج انسان نصف دین خود را کامل می کند پس باید در جهت نصف دیگر آن تلاش نماید.

وی، نقش جمعیت در ارتقای توان و قدرت کشور در زمینه های مختلف را یادآور شد و افزود: نیروی انسانی جوان از مؤلفه های قدرت هر کشوری به شمار می رود و ازدیاد نسل علاوه بر آموزه های دینی، در افزایش اقتدار کشور نقش مهمی ایفا می کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید