۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:41
کد خبر : 8539573
۱۷:۰۱

۱۳۹۴/۰۴/۲۰
نماینده مردم 5 شهرستان خراسان شمالی در مجلس:

اصولگرایان انسجام تشکیلاتی داشته باشند

نماینده مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، جاجرم و گرمه در مجلس شورای اسلامی گفت: اصولگرایان باید انسجام تشکیلاتی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، قاسم جعفری اظهار کرد: انتظار ما از گروه‌های اصولگرا این است که هم در سطح ملی و هم در سطح استان‌ها اصولگرایان انسجام تشکیلاتی داشته باشند و در این مسیر تلاش کنند.

وی بیان داشت: اگر رویه فعالان سیاسی گروه‌های اصولگرا غیر از این باشد باز باید شاهد تکرار تجربه انتخابات سال 92 و سنوات گذشته باشند که از این رو انتظار می‌رود تا اصولگرایان به انسجام تشکیلاتی توجه کنند.

وی وحدت گروه‌های اصولگرا را باعث تضمین موفقیت در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: تجربه ثابت کرده است که هر زمان این وحدت و انسجام در بین این گروه‌ها بوده نتیجه لازم کسب شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان، راز وجرگلان، جاجرم و گرمه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم داشتن تشکیلاتی قوی در گروه‌های اصولگرا تاکید کرد و گفت: به واقع یکی از آسیب‌های جدی گروه‌های اصولگرایان این است که برخلاف جبهه رقیب این تشکیلات منسجم را ندارند.

به گفته وی بعضا در انتخابات مختلف نامزدهایی از طیف اصولگرا کاندیدا می‌شوند که به خاطر احساس تکلیف خود مصمم به حضور در این عرصه هستند.

جعفری این احساس تکلیف‌ها را استراتژی خوبی برای انتخابات ندانست و یادآور شد: این باعث جلوگیری از کسب نتیجه لازم در این عرصه می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید