خبرگزاری بسیج سال گذشته در خبری با عنوان "عرضه همبرگر با گوشت خوک در تهران" به صورت مستند اشاره کرده بود که در بعضی از رستوران های تهران به نام اقلیت های مذهبی همبرگرهایی با گوشت های خوک و گراز و ... بدون هیچ نظارتی به فروش می رسد.
در همین رابطه مطلع شدیم که عناصر مومن، متعهد و بسیجی صنف رستورانداران پس از انتشار این خبر با ابراز تاسف از این اقدام ناشایست، نسبت به انتساب عنوان «رستوران» به اماکنی که در آنها غذاهایی همچون ساندویچ سرو میشود آزردهخاطر شده و اساسا سرو این اقلام خوراکی را بیرون از حیطه صنف خود عنوان کردهاند. کارشناسان اداره کل حقوقی خبرگزاری بسیج در پی این گلایهی صنف محترم رستورانداران پس از بررسیهای دقیق، صحت ادعای این عزیزان را احراز کردند و طی گزارشی مستند اعلام داشتند؛ ظاهرا فروش ساندویچ و همبرگر و امثالهما مربوط به صنف اغذیهفروشان بوده و هیچ ارتباطی به صنف محترم رستورانداران ندارد.
با تمام این اوصاف و به رغم اینکه در خبر مذکور اساسا هیچ نامی از هیچ «صنفی» به میان نیامده، بابت اشتباهی که در درج عنوان رستوران به جای اغذیهفروشی پیش آمده از عزیزان صنف محترم رستوراندران که همواره نماد عرضهی اطعمهی حلال بوده و هستند، عذرخواهی میکنیم.