باید حساسیت مردم را نسبت به مقوله حجاب و عفاف افزایش داد
سیده سمیه جعفری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در کبودراهنگ اظهار داشت: تا اواخر دولت هشتم تنها دو نگاه غالب در مقوله حجاب به استدلال می پرداختند، نگاه اول دخالت حکومت در این موضوع را مجاز می دانست و بر این اعتقاد بود که جمهوری اسلامی به مثابه حکومت دینی نسبت به حجاب و به تبع آن بی حجابی شهروندان خود مسئول است.
وی خاطر نشان کرد: نگاه دوم، نگاهی لیبرال بود که دغدغه حکومت در مقوله حجاب را دخالت در حوزه خصوصی شهروندان میپنداشت و از اساس با دخالت دولت در حوزه پوشش مخالف بود.
مسئول بسیج خواهران سپاه ناحیه کبودراهنگ به نگاه سوم در دولت نهم در مقوله حجاب پرداخت و گفت: در دولت نهم نگاه سومی به مقوله حجاب شکل گرفت که در هدف با نگاه اول و در فرم با نگاه دوم اشتراکات زیادی داشت.
وی ادامه داد: بر اساس این نگاه جمهوری اسلامی ذاتاَ نمی توانست نسبت به مقوله حجاب شهروندان بی تفاوت باشد اما راه حل نباید پلیسی و انتظامی می بود باید از طریق کار فرهنگی و اجتماعی چه از طرف حکومت و چه از طرف نهادهای غیرحکومتی دنبال می شد اما آنچه که این نگاه سوم پاسخ روشنی نداده است مرز بین حکومتی و غیر حکومتی بودن مسأله حجاب است.
جعفری تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی ما در این حوزه و بطور کلی حوزه تبلیغات، به فراموش سپردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر و فرو بردن آن در قالب سازمان ها و موسسات و خارج کردن آن از حوزه وظایف مردم و شهروندان است، در حالیکه شواهد و قرائن نشان می دهد که اگر حساسیت مردم نسبت به پدیده ای اجتماعی زیاد باشد زمینه های از میان رفتن آن پدیده به سهولت فراهم می آید.
وی یادآور شد: مشکل اساسی دیگر رسانه های خودی و مقوله آموزش است که هر دو به بازنگری اساسی نیاز دارد.
انتهای پیام/