۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:00
کد خبر : 8542210
۱۲:۴۲

۱۳۹۴/۰۴/۲۴

۲۵۰ نیروی اسکاتلندی در راه کابل

حدود ۲۵۰ نیروی نظامی اسکاتلند برای آموزش نیروهای ارتش افغانستان تا ماه آینده به کابل اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حدود 250 سرباز اسکاتلندی از گردان هنگ سلطنتی این کشور برای آموزش نیروهای ارتش افغانستان به کابل اعزام می‌شوند.

این در حالی است که آخرین نیروهای نظامی انگلیس در افغانستان در اکتبر سال گذشته میلادی، ولایت هلمند را ترک کردند.

براساس گزارش روزنامه اسکاتلندی «دِ تایمز»، نیروهای اسکاتلندی تا ماه آینده پایگاه‌شان در منطقه پنیکوک در شهر میدلودین اسکاتلند را به مقصد کابل پایتخت افغانستان ترک خواهند کرد.

گزارش افزود: این نیروها مأموریت آموزشی 7 ماهه را در افغانستان پیش خواهند برد.

«گراهام ویرموث» فرمانده گردان هنگ سلطنتی اسکاتلند، گفت: این نیروها در یک فضای کاملا متفاوت با گذشته در افغانستان حضور خواهند داشت زیرا نیروهای ما رهبری عملیات‌ها را در این کشور بر عهده نخواهند داشت.

وی افزود: نیروهای اسکاتلندی نقش پشتیبان را در افغانستان خواهند داشت و به نیروهای افغان کمک خواهند کرد که ثبات را در کشورشان گسترش دهند.

نیروهای اسکاتلندی در کالج ارتش افغانستان در نزدیکی شهر کابل مستقر می‌شوند و وظیفه آموزش سربازان و افسران افغان در این کالج را برعهده خواهند داشت.

چندی قبل نیز «مولود چاووش» وزیر امور خارجه ترکیه  با اشاره به ادامه حمایت کشورش از افغانستان گفته بود که تعداد نیروهای ترکیه در افغانستان از 700 نظامی به یک هزار و 100 نفر دیگر افزایش خواهند یافت.

ژنرال «ذاکر حسن اوف» وزیر دفاع آذربایجان نیز اعلام کرده بود که گروهی از نظامیان صلح‌جوی آذربایجانی به افغانستان اعزام شدند.

وزیر دفاع آذربایجان گفته بود که این گروه متشکل از 35 نیروی نظامی است که برای فعالیت در ماموریت غیرنظامی «حمایت قاطع» ناتو عازم افغانستان شده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید