
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، مجید پورامینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج محمد رسول الله(ص) نوبند با بیان اینکه شهدا و جانباران هشت سال دفاع مقدس مایه افتخار برای ملت ایران هستند گفت: جانبازان مانند شهدا قسمتی از جان خود را تقدیم کردند تا در این برهه از زمان با آسایش و راحتی در کنار خانواده خود زندگی کنیم.
وی عنوان داشت: تجلیل از فداکاری این شیرمردان و زنان جانباز کوچکترین کاری است که می توانیم انجام بدهیم.
پور امینی درادامه اظهار داشت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با هدف حفظ و صیانت از ارزش ها و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس پایگاه مقاومت بسیج امام حسین(ع) دمشهر حوزه محمد رسول الله نوبند از ابتدای ماه مبارک رمضان تا پایان از 12 جانباز روستای دمشهر میناب سرکشی و تجلیل کردند.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج محمد رسول الله(ص) نوبند خاطر نشان کرد: این سرکشی ها با حضور مسئولین، بسیجیان، ریش سفیدان و معتمدین شهرستان میناب در 5 جلسه صورت گرفت.