از سوم تا پنجم مردادماه در ایلام برگزار می گردد:

سومین کارگاه کشوری تربیت مدرس فرماندهان جنگ نرم

سومین کارگاه کشوری تربیت مدرس فرماندهان جنگ نرم در ایلام برگزار می‌شود. برگزاری این کارگاه با حضور فرماندهان شبکه‌های جنگ نرم سازمان بسیج اساتیدکشور از ۳ تا ۵ مرداد در استان ایلام برنامه‌ریزی شده است.
کد خبر: ۸۵۴۳۷۷۹
|
۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج سومین کارگاه کشوری تربیت مدرس فرماندهان جنگ نرم در ایلام برگزار می‌شود. برگزاری این کارگاه با حضور فرماندهان شبکه‌های جنگ نرم سازمان بسیج اساتیدکشور از ۳ تا ۵ مرداد در استان ایلام برنامه‌ریزی شده است.

علیرضا ارجمندی معاون فرهنگی بسیج اساتید کشور با اعلام این خبر افزود: دوره تربیت مدرس جنگ نرم بسیج اساتیدکشور با هدف گسترش کمی و کیفی ادبیات جنگ نرم و بومی سازی اساتید مورد نیاز در استان ها و به منظور گسترش دوره های آموزشی در سایر اقشار بسیج طراحی شده است.

وی ادامه داد: پس از چهار سال فعالیت سازمان در حوزه جنگ نرم، در حال حاضر از حدود 5000 استاد آشنا به اصول و مبانی جنگ نرم برخورداریم. این اساتید که در لسان مقام معظم رهبری، افتخار فرماندهی جنگ نرم را دریافت نموده اند،طی چند سال گذشته به روشنگری و بصیرت افزایی در سطح جامعه پرداخته و تهدیدات نرم دشمن را در سطح اقشار مختلف جامعه تبیین و به مقابله با آن پرداخته اند.

وی ادامه داد: بسیج اساتیدبرای تقویت بنیه علمی این اساتید، دوره های مختلف تکمیلی را طراحی کرده است. یکی از این دوره ها دوره تربیت مدرس جنگ نرم است،سازمان بسیج اساتید امسال سومین کارگاه تربیت مدرس جنگ نرم را برای 120 نفر از اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار می نماید .این اساتید از گروه های مختلف علمی هستند که جنگ نرم دشمن را از جنبه های مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار خواهند داد.

به گفته وی یکی از موضوعاتی که فرماندهان جنگ نرم در این دوره ها بصورت متمرکز روی آن کار خواهند کرد قدرت و توانمندی های نرم جمهوری اسلامی است.

معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتیدکشور اظهار داشت: کشور ما از توانمندیهای سخت،نیمه سخت و نرم قابل توجهی برخوردار است که هریک به نوبه خود باعث توسعه نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی در منطقه و جهان شده است.شناسایی، ارزش گذاری و نحوه فعال سازی هریک ازاین توانمندی ها ازجمله محورهای قابل ارائه برای فرماندهان جنگ نرم است.

وی اضافه کرد: همانطور که می دانیم وقوع و توسعه جنگ نرم دشمن از بستر رسانه ها انجام می گیرد و رسانه ها اصلی ترین ابزارهایی هستند که در آوردگاه های نرم به کار گرفته می شوند. رسانه ها در جنگ نرم به مثابه سلاح های گرم، در جنگ های نظامی عمل می کند وشناسایی و تحلیل رسانه ها از زوایای مختلف و برآورد درست و علمی از میزان اثر گذاری آنان بر مخاطبین و ارائه راههای مقابله با آنان از بخش های دیگر این کارگاه خواهد بود که به آن پرداخته می شود .

ارجمندی با بیان اینکه در حال حاضر فرماندهان و مدرسین جنگ نرم از منابع قدرت جدیدی محسوب می شوند که به شمار منابع قدرت نرم جمهوری اسلامی افزوده شده است تصریح کرد: توانمند ساختن و توسعه این منبع راهبردی می تواند به ایجاد محدودیت های نو در برابر توسعه نفوذ نرم دشمن و گسترش روز افزون قدرت نرم خودی منجر شود.

وی ادامه داد: واژه جنگ نرم از واژگان و مفاهیم نو ظهوری است که از یکی- دو دهه خیر وارد ادبیات سیاسی- امنیتی جهان معاصر شده است عمر این واژه که با هدف تاثیر گذاری بر ذهن حریف و تغییرافکارو رفتاراو و همسو شدن آن با دشمن انجام می شود به اندازه ی عمر جنگ هایی است که در جامعه بشری رخ داده است .دشمنان انقلاب اسلامی پس از ناکامی در جنگ های سخت و نیمه سخت، دگرگونی در جامعه ایرانی – اسلامی را وجه همت خویش قرار داده و تلاش دارند تا با ترفند های مختلف ، انقلاب اسلامی را از درون با چالش های اساسی ودر نهایت با براندازی نرم مواجه سازند.

معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتیدکشور گفت: مقام معظم رهبری از سال 1371با مفاهیمی چون،تهاجم فرهنگی ،شبیخون فرهنگی ،قتل عام فرهنگی ،ناتوی فرهنگی و ... این تهدید نو ظهور راگوشزد کرده و ضمن روشنگری، دانشجویان و اساتید دانشگاهها را به عنوان افسران و فرماندهان جنگ نرم معرفی نموده اند.

وی افزود: در این راستا سازمان بسیج اساتید از سال 1390 با طراحی دوره های عمومی، ،تخصصی و ایجاد یک پژوهشکده علمی- پژوهشی پیرامون جنگ نرم تلاش دارد تا با تربیت نیروهای فرهیخته و آموزش های سایر اقشاربه مقابله با این پدیده بپردازد لذا اقداماتی که تاکنون توسط سازمان بسیج اساتیدانجام شده است.


ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار