۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:10
کد خبر : 8546364
۱۰:۱۱

۱۳۹۴/۰۵/۰۵

برگزاری جلسه سرگروه های صالحین مهاباد



جلسه ماهانه سرگروه های صالحین (خواهر) کانون بسیج فرهنگیان سپاه مهاباد در نمازخانه اداره آموزش و پرورش شهرستان مهاباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، جلسه ماهانه سرگروههای صالحین (خواهر) با حضور اعضاء حلقه سرگروه ها با موضوع احیاء فرهنگ نماز در مدارس در نمازخانه اداره آموزش و پرورش شهرستان مهاباد برگزار شد.

در این جلسه خواهر کبری تالانه زاد مربی صالحین کانون بسیج فرهنگیان سپاه مهاباد به اشاره به نقش و جایگاه نماز در زندگی فرد مؤمن ومسلمان آنرا معروف کم رنگ شده در جامعه برشمرد و افزود: نماز به عنوان یک دستور خداوند برای مؤمنان است که اگر این فرضیه در جامعه ما احیاء و همگانی شود بسیاری از معضلات و مشکلات فرهنگی جامعه مرتفع می شود.

وی احیاء نماز در آموزش و پرورش به ویژه در مدارس را یک اولویت خواندند و به سرگروه های محترم توصیه کردند با تلاش و کوشش خود در مدارس این فرضیه مهم را احیاء نمایند.

در آخر جلسه هر یک از سرگروه های محترمه مشکلات و موانع برگزاری نماز جماعت در مدارس را برشمردند و راهکارهایی را جهت رونق نمازهای جماعت ارائه نمودند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید