
به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز، يوسف روزگاری، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پارس آباد در جلسه هماهنگي بزرگداشت روز خبرنگار ضمن تشریح عملکرد حوزه رسانه و خبر در یک سال اخیر در سطح شهرستان، اظهار كرد: هم اكنون در این شهرستان ۲۲ خبرنگار مشغول فعالیت هستند که ۱۳ نفر آن فعال و ۹ نفر دیگر نیمه فعال هستند.
يوسف روزگاری، از فعالیت رسمی ۴ نشریه، ۴ سایت خبری فعال و با مجوز (آران مغان، مغانه، سنجش و دانش مغان و ارس تبار اصلاندوز) و ۴ نفر نماینده صدا و سیما در شهرهاي پارس آباد، اصلاندوز، تازه کند و اسلام آباد خبر داد و گفت: ترغیب و تشویق خبرنگاران فعال شهرستان که شبانه روز و بدون در نظر داشتن ایام تعطیل و سایر شرایط در اطلاع رسانی و انعکاس عملکرد ادارات شهرستان تلاش می کنند از جمله ضروریات روز خبرنگار است.
وي با بیان اینکه حساسیت کار اطلاع رسانی، نیاز مخاطبان به دانستن سریع و به موقع خبرها برای اتخاذ تصمیم درست و نیز افزایش رسانه ها و رقابت میان آن ها، بر ضرورت سرعت در کار خبر رسانی افزوده است، خاطرنشان كرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همیشه در کنار خبرنگاران بعنوان یک حامی بوده و هست.
گفتنی است ،جلسه هماهنگی و تجلیل از خبرنگاران امروز با حضور فرماندار و جمعي از مسئولان دستگاههای اجرایی پارس آباد در محل دفتر فرمانداری اين شهرستان برگزار شد.