۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:37
کد خبر : 8546610
۱۳:۳۲

۱۳۹۴/۰۵/۰۵
سردار ترابی به مناسبت سالروز عملیات مرصاد عنوان کرد:

عملیات مرصاد برگ زرین دیگری در تاریخ حماسی هشت سال دفاع مقدس ‏بود

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان، عملیات مرصاد برگ زرین دیگری در تاریخ حماسی هشت سال دفاع مقدس ‏بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، فرمانده سپاه امام سجاد(ع) به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد به بازخوانی این عملیات پرداخت و گفت:عملیات مرصاد آخرین عملیات هشت سال دفاع مقدس بود و پایانی افتخارآفرین برای هشت سال مقاومت ملت غیور ایران و سقوطی جاویدان را برای منافقین رقم زد.

 سردار ترابی در ادامه افزود :در سومین روز مرداد ماه سال ۱۳۶۷، منافقین کوردل با همکاری و پشتیبانی حزب بعث و نیروی هوایی ارتش عراق، عملیات سه روزه ای را علیه ملت ایران و برای فتح تهران با عنوان "فروغ جاویدان" از مرز خسروی آغاز کردند.

 فرمانده سپاه امام سجاد(ع) در ادامه بازخوانی این عملیات بیان کرد:در این عملیات در ابتدا نیروهای ویژه بعثی که از قبل خطوط مرزی را شکسته و تا سرپل ذهاب پیشروی کرده بودند، متعهد شدند از طریق توپخانه و بمباران هوایی منافقین را تا رسیدن به مقصود پشتیبانی کند.

 وی با بیان اینکه پیشروی منافقین تنها تا تنگه چهارزبر بیشتر ادامه نداشت گفت : رزمندگان دلاور و مردم غیور ایران اسلامی به ویژه خطه مرزنشین کرمانشاه همچون سدی در این تنگه به کمین نشستند تا عملیات فروغ جاویدان منافقین را برای همیشه به سقوط و شکستی جاویدان برای آنها تبدیل کنند.

این مقام مسئول عنوان کرد : همزمان با حرکات ‏مذبوحانه منافقین در جلسه ای که در شورای عالی ‏دفاع در شهر کرمانشاه تشکیل شد، تنگه ‏چهارزبر در ۳۴ کیلومتری کرمانشاه بدلیل دارا بودن ‏شیارها و ارتفاعات مناسب، بهترین نقطه برای جلوگیری از ‏حرکت و اضمحلال منافقین مسلح شناخته شد و این تنگه‏ به عنوان خط اصلی ‏پدافند انتخاب و تقویت شود ،بلافاصله پس از جلسه ، لشکر ۸۱ زرهی در تنگه مستقر و با الحاق ‏نیروهای لشکر ۳۲ انصارالحسین (ع) و ۲۷ محمد رسول الله (ص) ‏از سپاه پاسداران، ستون نفاق در دشت حسن آباد زمین‌گیر ‏شدند.‏

سردار ترابی افزود : سپس فرمان عملیات مرصاد با رمز "یا علی ابن ابیطالب" صادر شد، براین اساس یک ستون به طول ‏چهار کیلومتر مسلح به توپ، تانک، نفربر، تفنگ ۱۰۶، ‏خودروهای سنگین حامل مهمات و سایر ادوات نظامی و ‏لجستیکی، جاده دشت حسن آباد را پوشانده ، که ‏ناگهان صدای غرورآفرین بالگردهای هوانیروز ارتش ‏جمهوری اسلامی ایران در فضا طنین انداز شد.‏

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) در پایان بازخوانی این عملیات خاطر نشان کرد و گفت ،عملیات غرورآفرین مرصاد تا دو روز بعد ادامه یافت ‏تا اینکه منطقه به کلی از لوث وجود منافقین پاکسازی ‏شد و بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر از آنان به هلاکت رسیده و بیش ‏از ۴۰۰ دستگاه خودرو، نفربر و تانک آنها منهدم شد ‏و برگ زرین دیگری در تاریخ حماسی هشت سال دفاع مقدس ‏به ثبت رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید