۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:21
کد خبر : 8546618
۱۷:۲۸

۱۳۹۴/۰۵/۰۵
مشاور عالی سازمان سنجش:

ظرفیت پذیرش رشته‌های مدیریت و حسابداری در کنکور ۹۴ کاهش نیافته است

مشاور عالی سازمان سنجش گفت:‌ پذیرش دانشجو در برخی رشته‌های تحصیلی مانند مدیریت و حسابداری که از دو یا سه گروه آزمایشی دانشجو می‌پذیرند،‌کاهش نیافته است و به نسبت تعداد داوطلبان شرکت‌کننده در هر گروه آزمایشی تعیین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسین توکلی اظهار کرد:‌ با توجه به اینکه پذیرش دانشجو در برخی رشته‌های تحصیلی مانند مدیریت با گرایش‌های مختلف، حسابداری و علوم اقتصادی از بین داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب این رشته‌ها در آزمون سراسری سال 94  صورت می‌گیرد، داوطلبان باید توجه داشته باشند که ظرفیت پذیرش دانشجو در این رشته‌های تحصیلی که از دو یا سه گروه آزمایشی دانشجو می‌پذیرند به نسبت تعداد داوطلبان شرکت‌کننده در هرگروه آزمایشی از میان گروه‌های آزمایشی مربوطه تعیین و در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌‌های تحصیلی درج شده است.

مشاور عالی سازمان سنجش بیان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در این رشته‌های تحصیلی از مجموع ظرفیت اعلام شده برای کدرشته محل‌های تحصیلی این رشته‌ها در هریک از گروه‌های آزمایشی مربوطه خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید