۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:03
کد خبر : 8546772
۱۵:۴۹

۱۳۹۴/۰۵/۰۵

حمله به رهبر خمینیون نیجریه

در سالگرد حمله به تظاهرات روز قدس نیجریه که منجر به شهادت جمعی از شیعیان موسوم به خمینیون نیجریه از جمله فرزندان آیت‌الله زکزکی شد، گروهی مسلح به رهبر جنبش اسلامی این کشور حمله کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، در سالگرد حمله به تظاهرات روز قدس نیجریه که منجر به شهادت جمعی از شیعیان موسوم به خمینیون نیجریه از جمله فرزندان آیت‌الله زکزکی شد، گروهی به رهبر جنبش اسلامی این کشور حمله کردند.

بنابر اعلامیه خبری پایگاه این جنبش، روز گذشته در جریان سفر آیت‌الله زکزکی به ابوجا پایتخت نیجریه برای حضور در همایشی به مناسبت سالگرد حمله به تظاهرات روز قدس نیجریه گروهی از افراد مسلح در ورودی ابوجا به ماشین وی حمله کردند.

این گروه مسلح در یک ایست و بازرسی نزدیک دانشگاه بواری در حالی که تهدید به شلیک می‌کردند خواستار پیاده شدن شیخ زکزکی و همراهان او شدند که با مقاومت تیم حفاظتی شیخ مواجه شد و پس از آن که خسارتی سنگین به ماشین‌های کاروان حامل شیخ زکزکی وارد شد، این گروه از افراد مسلح متواری شدند.

این جنبش اعلام کرده است از این اقدام سربازان مسلح متعجب است و نمی‌داند این گروه از افراد مسلح از چه کسی دستور می‌گرفته‌اندو

در عین حال این جنبش تاکید کرده است که پس از حادثه سال گذشته روز قدس که منجر به شهادت 34 زن و مرد از جمله ۳ پسر آیت‌الله زکزکی شده است احتیاط گسترده‌ای به خرج می‌دهد تا جان رهبر شیعیان این کشور حفظ شود و نمی‌توانسته به درخواست‌های نامعقول پاسخ دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید